WarezTurkey » Program indir » Opus Pro 9.75

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Opus Pro 9.75

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 21-06-2016, 14:59

0
Opus Pro 9.75

Opus Pro 9.75 Full


Opus Pro, programlama bilmeden etkileşimli internaktif içerikler hazır etmenizi sağlayan toplu paket programıdır. Ürünleriniz için ilgi çekici yardım dökümanları, promosyon dvd yada cd leri yada benzeri medyalar oluşturabilirsiniz. Gerek web ortamında, gerek windows ortamında, gerek linux ortamında yada mobil ortamda kullanılmak üzere içerikler hazır edebilirsiniz.

Çalışmaları HTML5, SWF, EXE, APK, SCORM paketi, Plexus tarayıcı eklentisi, video ve DVD video olarak veya interaktif CD/DVD olarak kayıt edebilirsiniz. Programın database, jаvascript desteği bulunmaktadır. Çalışmalarınızda HTML yada HTML5 kodlarda gömebilirsiniz. Özet olarak kımıl, kımıl, ilgili çekici, cancanlı dersler, görseller, anlatımlar, yardım dökümleri, web içerikleri hazır edebilirsiniz.

Dosya Boyutu : 237 Mb
Aktivasyon Yöntemi : patch

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Opus Pro 9.75 sürümü eklendi

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)