WarezTurkey » Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular » UpLoaded sitesinden ÜCRETSİZ indirme yapanlara DUYURU!

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

UpLoaded sitesinden ÜCRETSİZ indirme yapanlara DUYURU!

Ekleyen: teoMan - Tarih: 8-10-2014, 10:03

0
UpLoaded sitesinden ÜCRETSİZ indirme yapanlara DUYURU!


UpLoaded sitesi el mi değiştirdi bilmem, ama bu aralar biraz garip. Bir kaç gündür bazı arkadaşlar indirdiklerinin çalışmadığını, hatta virüslü olduğunu iddia ediyor ve ilginç yorumlar yazıyorlardı.

Durumu biraz inceleyince farkettik ki UpLoaded sitesinden ücretsiz dosya indirilmek istendiğinde; site otomatik bir seçenek veriyor ve dikkatsiz arkadaşlar da bunu görmeyip farklı bir indirme yapıyorlar.

Şimdi bu FARKLI bir indirme, çünkü site kendi indirme yöneticisi ile dosyanın indirilmesini öneriyor ve sitenin verdiği bu dosya da antivirüs programları tarafından VİRÜSLÜ olarak görülüyor.

İndirme sayfasını açtığınızda "Free Download" butonuna tıklıyorsunuz ve geri sayım başlıyor. Geri sayım bitince de güvenlik kelimesini yazmanız gereken bir kutu görünüyor. İşte bu kutuya güvenlik kelimesini yazdığınızda aşağıda OKla belirttiğim seçenek işaretli geliyor..



Bu seçeneğin işaretini kaldırmazsanız yanlış ve muhtemelen de virüslü olarak kabul edilip silinecek olan bir dosya indirirsiniz.

Yapmanız gereken; güvenlik kelimesini yazdıktan sonra "Download Manager" seçeneğinin işaretini kaldırmak ve "Download" butonuna tıklamak.

İndirme yaptığınız site ne kadar güvenilir olursa olsun, dikkat etmeli ve doğru içeriği indirmek için doğru yerlere tıklamalısınız. Bazıları hala dosyayı indirmek için bu sitelerin reklamlarına tıklıyor. YAPMAYIN. Ne yaptığınızın bilincinde olun..

Kategori: Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)