WarezTurkey » Program indir » PortableApps Platform 14.2 Türkçe - Ücretsiz Portable Toplu Paket

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

PortableApps Platform 14.2 Türkçe - Ücretsiz Portable Toplu Paket

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 17-05-2016, 03:20

1
PortableApps Platform 14.2 Türkçe - Ücretsiz Portable Toplu Paket

PortableApps Platform 14.2 Türkçe - Ücretsiz Portable Toplu Paket


PortableApps Platform, PortableApps tarafından geliştirilen ücretsiz, portable programları tek bir çatı altında toplayan oldukça yararlı bir programdır. Öncelik olarak programa ait 4 mb değerinde bir dosyayı bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Daha sonra listeden dilediğiniz portable uygulamayı seçerek bilgisayarınıza yüklüyorsunuz. 300 üzerinde ücretsiz programı tek bir paket halinde bulabilir ve işinize yarayacak olanı dilediğiniz zaman indirebilir, kullanabilirsiniz.

Program arayüzünü Türkçe olmak üzere birçok dilde kullanabilirsiniz;


Gündelik hayatta işinize yarayacak ücretsiz birçok uygulamayı tek paket içerisinde bulabilirsiniz. Örnek uygulamalardan bazıları;



üst kısımda resimde uygulamaları görebilirsiniz. Ben sadece 2 adet resim ekledim, çok daha fazla (300 üstü) uygulama program içerisinde mevcut. Kullanmak istediğiniz uygulamanın başına çeltik koyup ileri diyin ve seçtiğiniz program indirilecek. Daha sonra indirilen programa programın menüsünden ulaşabilirsiniz;


Bu menüden kurduğunuz programları görebilir, yeniden isimlendirebilir, programı kaldırabilir, yönetici olarak çalıştırabilirsiniz. Eğer usb belleğe atıp kullanmak isterseniz programların indirildiği dizini aşşağıda paylaşıyorum. O dizin içerisinden programı alıp usbye kopya edebilir, usb belleğiniz ile portable uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Paket içerisinde yer alan programların tamamını şuradan görebilirsiniz, tıklayınız.

Özet olarak ücretsiz programların bir araya toplandığı, listede yer alan, dilediğiniz programı kurabileceğiniz oldukça güzel bir portable paketi.

Program ilk kurulumda sizden klasör isteyecektir. Belirlediğiniz klasöre program kuruluacak ve listeden seçip indirdiğiniz programlar PortableApps klasöründe yer alacaktır.

Örnek olarak ben şu klasörü gösterdim;
C:\Portable
uygulamaları şuaraya indiriyor;
C:\Portable\PortableApps


Uyumlu Sistemler
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: 14.2 Sürümü eklendi

Kategori: Program indir > Portable

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 7 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
15 Ağustos 2014 11:15

tornado

  • Üye Grubu: Üye
 
Admin kardeşim eline sağlıkta merak ettiğim bir konu var ? mesala bu portablede antivirüs programı kurcam, benım pc 64 bit, bilgisayarımıza göremi buluyor programları yoksa 32 bit kurup gecıyor mu ? bu konu hakkında bılgı verır mısın ?


Cevap : Programların hemen hemen hepsi gerek 32 gerek 64 bit altında çalışıyor. Tek tek denemedim ancak programı denediğim bilgisayarımda 64 bit. 10 tane rastgele program denedim hepsi sorunsuz çalıştı.

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)