WarezTurkey » Program indir » Incomedia WebSite X5 Professional v10.1.8.52 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Incomedia WebSite X5 Professional v10.1.8.52 Türkçe

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 14-05-2014, 16:56

0
Incomedia WebSite X5 Professional v10.1.8.52 Türkçe

Incomedia WebSite X5 Professional v10.1.8.52 Türkçe | 343 Mb


Incomedia WebSite X5 Professional, web siteleri yapabileceğiniz web tasarım programıdır. Program içerisinde 1.500 adet hazır tema gelmektedir. Bu temaları kendinize göre uyarlayabilir yada kendi temalarınızı oluşturabilirsiniz. Program ile web sitesi yapmanız için kod bilginizin olmasına gerek yoktur *. Görsel olarak kolay bir biçimde web sitelerinizi yapabilirsiniz.

5 adımda web sitenizi oluşturabilirsiniz;


Web sitenizin genel ayarlarını, sayfalarını, site haritasını, gelişmiş ayarlarını yapılandırktan sonra yayına hazır hale getirebilirsiniz. Tüm bunları bir anda yapmanız zorunlu değildir. Örnek olarak belirli bir alanın çalışmasını yaptıktan sonra projenizi kayıt edebilir daha sonra dilediğiniz zaman çalışmanıza devam edebilirsiniz.

Program içerisinde 1.500 adet tema artı olarak mobil uyumlu temalar gelmektedir. Web sitelerinizde kullanabileceğiniz resim dosyalarıda program içerisinde gelmektedir. Program ile tasarımlarınızı yapabilmenizin yanı sıra mevcut html, html5 kodlarınızda kullanabilirsiniz. Dahili editörü sayesinde videolarınızı, resimlerinizi, jаvascript yada benzeri materyellerinizi kolayca ekleyebilirsiniz.

* Kod bilginiz olmasada tasarımlarınızı yapabilirsiniz ancak programın bu sürümü ile dinamik web siteleri yapmak mümkündür. Veritabanı ve dinamik kod bilgisine sahipseniz bu sürüm ile örnek olarak ziyaretçi defteri, dinamik olarak güncellenebilir web siteleri yapmanız mümkündür.

Yine bu sürüm ile birlikte 360 derece resim galerileri, gönderiler için mobil uygulama, kredi kartı ödeme seçenekleri, alışveriş sepetleri, yapabilirsiniz.

Program Türkçe olmak üzere birçok dilde kullanmak mümkündür. Yardım dökümanlarına kadar Türkçe mevcuttur. Bu sayede zorlandığınız yerlerde yardım dökümanlarını kullanabilirsiniz.

Program her nekadar profesyonel kullanıcılara hitap ediyor olsada koyu olarak belirttiğim alan haricinde Evolution sürümü ile aynıdır.

Uyumlu Sistemler
Windows XP (SP3), Vista, 7, 8

Incomedia WebSite X5 Professional v10.1.8.52 + Keygen + Türkçe kurulum metni ekli

Kategori: Program indir > WebMaster Programları

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)