WarezTurkey » Program indir » easyQuizzy v2.0 Build 441

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

easyQuizzy v2.0 Build 441

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 11-05-2014, 02:03

1
easyQuizzy v2.0 Build 441

easyQuizzy v2.0 Build 441 | 5 Mb


easyQuizzy, interaktif testler hazırlayabileceğiniz oldukça basit kullanıma sahip bir programdır. 3 adımda kolayca testlerinizi hazır edebilirsiniz. Dilediğiniz kadar soru ve farklı metodda cevap şıkkı ekleyebilirsiniz. Örnek, soru sorup cevabın yazı olarak yazılmasını isteyebilir yada şıklar ekleyebilirsiniz. Oluşturulan testler .exe olarak kayıt edilmekte olup herhangi bir programın kurulumuna gerek kalmadan çalıştırılabilmektedir. Test sonucunu .rtf formatında kayıt etmek mümkündür. Test sonuç formunda süre, doğru cevaplar, yanlış cevaplar, cevaplanmayan sorular gibi detaylı bilgiler bulunmaktadır.


Program için Türkçe dil desteği yok. Sitesinde Türkçe dil dosyası olsada eksik ve hatalı olması nedeni ile programın çalışmasını engellemektedir bu nedenle program yapımcıları dil dosyasını deaktif etmiş. O nedenle program içerisinde gelen dil dosyalarını kullanmaya özen gösteriniz.

1 - Programı açınca gelecek olan ekran. Bu ekranda sınav başlığı, içeriği hakkında bilgi ve sınavı hazır edenin ad bilgilerini girebilirsiniz


2 - Soru ve cevapları ekleyebileceğiniz ekran. Sol kısımdana Add diyerek yeni soru alt kısımdan Add diyerek yeni cevap şıkkı ekleyebilirsiniz. Üst kısımdan cevap metodunu değiştirebilirsiniz.


3 - Çeşitli ayarları bu ekrandan yapabilirsiniz. 5/10 lu puan sistemi, şıkların gösterim şekli, süreli sınav yapmak istiyorsanız süre ayarları vb.


4 - Sınavları hazır edince sağ üstte yer alan play simgesine tıklarsanız exe olarak sınavı oluşturur. Herhangi bir bilgisayarda exe tıklanarak dosya açılır.



5 - Sınav sonucunu bu ekranda görebilir veya rtf olarak kayıt edebiliriz


1 adet örnek sınav ile rapor dosyasını ayrıca paylaşıyor olucam. Tekrar edeyim programın içinde gelen dil dosyaları haricinde yama vs. kullanmayın zira hata yada hatalar veriyor. İçinde gelen dil dosyalarıda kendi exe dosyası içerisine gömülmüş o nedenle harici dil dosyaları çalışıyor gözüksede bir yerde mutlak hata veriyor.

Uyumlu Sistemler
Windows xp / Vista / 7 / 8

easyQuizzy v2.0 Build 441 + Keygen + Serial ekli
İndirme Linkleri


easyQuizzy v2.0 Build 441
- Program -
turbobit | letitbit | uploaded

- Örnek test ve rapor -
turbobit | letitbit | uploaded


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 136 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
11 May 2014 23:05

turkmen

  • Üye Grubu: Üye
 
ben bu proğrama hayret ediyorum. dil ayarlarında türkçenin tatar lehçesi bile türkiye türkçesi yok.

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)