WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Robocop BoxSet 1987 - 1990 - 1993 BluRay 720p DUAL TRENG

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Robocop BoxSet 1987 - 1990 - 1993 BluRay 720p DUAL TR\ENG

Ekleyen: loquance - Tarih: 9-05-2014, 23:27

0
Robocop BoxSet 1987 - 1990 - 1993 BluRay 720p DUAL TRENG

Robocop BoxSet 1987 - 1990 - 1993 BluRay 720p DUAL TR\ENG




Film Adı: Robocop BoxSet
Orjinal Adı: Robocop BoxSet
Yapım yılı: 1987 - 1990 - 1993
Tür: Aksiyon / Bilim Kurgu
Dil: Türkçe - İngilizce
Format: 720p
İmdb Sayfası:1-2-3
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit - Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 4.55 - 5.49 - 2.38 GB Tek Link


Artık kasabada yeni bir kanun adamı var. O yarı insan yarı makine! Temel İçgüdünün yönetmeninden, yüksek teknoloji ürünü, adalet için savaşan bir polisin maceralarını anlatan muhteşem bir bilim kurgu klasiği. >İyi ve başarılı bir polis (Peter Weller) görev sırasında bir patlamaya maruz kalır. Yeni bir buluş üzerinde çalışan bilim adamları ve doktorlar bu polisi Robocop adında durdurulamayan suç savaşcısı bir cyborg haline getirir.



Yakın gelecekteyiz. Amazon Ormanları nükleer bir felaket sonucu yok olmuş, ozon tabakası ortadan kalkma aşamasına gelmiş, dünya baştan başa bir kaosa sürüklenmiş durumda. Bütün eyaletlerde hüküm süren tek güç var: Terör. Sadece bir kent, Detroit, ısrarla ayakta kalmakta direniyor. Çünkü sadece orada kanunun çelik pençesi var: ROBOCOP!
Detroit şehri büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Yaşlı bir adam, sahibi olduğu OCP adlı şirket aracılığıyla harabeye dönmüş bu şehri ele geçirmeye çalışmaktadır. Detroitin tek kurtuluşu Robocoptur. İnce bir zekanın ürünü esprilerle bezenmiş, çizgi-roman ve mizah karışımı film aynı zamanda şaşırtıcı derecede duygusal.



The mega corporation Omni Consumer Products is still bent on creating their pet project, Delta City, to replace the rotting city of Detroit. Unfortunately, the inhabitants of the area have no intention of abandoning their homes simply for desires of the company. To this end, OCP have decided to force them to leave by employing a ruthless mercenary army to attack and harass them. An underground resistance begins and in this fight, Robocop must decide where his loyalties

İndirme Linkleri


Etiketler: 720p

Kategori: Türkçe Dublaj Filmler > Altyazılı Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)