WarezTurkey » Program indir » Claris FileMaker Pro 19.3.2.206 Multilingual

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Claris FileMaker Pro 19.3.2.206 Multilingual

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 15-08-2021, 13:23

0
Claris FileMaker Pro 19.3.2.206 Multilingual

Claris FileMaker Pro 19 Full indir


FileMaker, iş bilgilerini iPad, iPhone, Windows, Mac ve web'de yönetmek için özel çözümler oluşturmayı kolaylaştırır. FileMaker'ın kullanımı çok kolaydır ve hızlı şekilde başlamanıza yardımcı olmak için birçok özellik içerir. Saatler ya da günler değil, dakikalar içinde yeni bir veritabanını kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Anında bir veritabanı oluşturmak için Microsoft Excel dosyalarını FileMaker'a sürükleyip bırakın. Kişileri yönetmek, envanteri takip etmek, projeleri düzenlemek, faturalar oluşturmak ve çok daha fazlasını yapmak için önceden tasarlanmış Başlangıç Çözümleri'ni kullanın. Sadece verilerinizi alın ve çözümü istediğiniz şekilde özelleştirin.

Veritabanı ekranlarınızın programlamaya gerek olmadan tam istediğiniz gibi görünmesini ve çalışmasını sağlamak için esnek tasarım araçlar kullanın.

Temel Özellikler
- Adlar, sayılar, tarihler, belgeler, fiyatlar, fotoğraflar ve diğer öğeler dahil istediğiniz türde veriyi takip etmek için izlenecek alanlar ekleyin.
- Çözümünüzün profesyonel görünmesini sağlamak için çok çeşitli düzenlenmiş temalardan seçim yapın.
- Yazı tipleri, renkler, arka planlar, gölgeleme ve daha fazlasını kontrol edin. Formlarınızı daha da fazla özelleştirmek için şirket logonuzu bile ekleyebilirsiniz.
- Güçlü İlişkiler Grafiği ile bilgilerinizi birbirine bağlayabilirsiniz. Örneğin, müşteri verilerini fatura bilgilerine bağlayın.
- Tekrarlanan görevleri otomatikleştirmek ve veri girişini hızlandırmak için düğmeler, betikler, hesaplamalar ve açılan listeler ekleyin.

Desteklenen diller (Bu dillerde çalışma yapılabilir arayüz dili değildir. Araüz ingilizce-almanca-ispanyolca dillerinde kullanılabilir)
Arapça, İbranice, Hintçe, Çekçe, Lehçe, Rusça, Türkçe, Yunanca, Rumence, Macarca, Orta Avrupa ve Orta Doğu dilleri, Uluslararası İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İsveççe, Japonca, Hollandaca, İspanyolca, Basitleştirilmiş Çince, Korece ve Brezilya Portekizcesi.

Uyumlu Sistemler
- Windows 8.1 Standard ve Pro Edition (sadece 64 bit)
- Windows 10 Enterprise ve Pro Sürümleri (sadece 64 bit)

Dosya Boyutu : 308 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Crack

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüm eklendi

İndirme Linkleri


Claris FileMaker Pro 19.3.2.206 Multilingual
- Güncel Sürüm Linkleri (sadece 64 Bit) -
Turbobit - 308,14 Mb | Uploaded | Zippyshare



- Eski Sürüm Linkleri v18 (32/64 Bit) -



Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)