WarezTurkey » Program indir » Hippani Hippo Animator v4.4.5806

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Hippani Hippo Animator v4.4.5806

Ekleyen: teoMan - Tarih: 22-07-2014, 02:41

0
Hippani Hippo Animator v4.4.5806


Hippo Animator, kodlama bilginiz olmadan web siteleriniz için animasyonlar oluşturabileceğiniz oldukça başarılı bir programdır. Program ile yapılan çalışmalar HTML formatında dışarı aktarılmaktadır. HTML olmasının en güzel yanı; yeni ve eski tüm tarayıcılar ile uyum içinde çalışmasıdır. Diğer bir yandan günümüzde çoğu mobil cihazın flash desteği bulunmamaktadır. Ancak HTML için böyle bir sorun bulunmuyor.

Program içerisinde dahili resim editörü bulunmaktadır. Animasyonlarınızda kullanmak istediğiniz resim dosyaları üzerinde kolayca düzenlemeler yapabilirsiniz. HTML4 ve HTML5 desteği bulunur. Örnek olarak web sitenizde kullanmak istediğiniz video için player tasarlayabilir tüm aygıtlar ile uyum içinde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Program mp4 videolar için destek sunuyor.

Özet olarak web siteleriniz için animasyonlar, slayt gösterileri oluşturabilirsiniz. Programın çoklu dil desteği de mevcut.

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Sürüm güncellendi..

İndirme Linkleri


Hippani Hippo Animator v4.4.5806

UpLoaded | Turbobit | Deneniyor

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > Grafik Dizayn

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)