WarezTurkey » Program indir » NCH Debut Professional 7.65

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

NCH Debut Professional 7.65

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 6-11-2021, 15:02

0
NCH Debut Professional 7.65

NCH Software Debut Professional


Debut Video Capture Software, bilgisayarınıza bağlayacağınız tüm kaynaklardan video yakalamanıza olanak sağlar. Masaüstü görüntüsünün yanısıra hem bilgisayarınıza takılı kameranın hem de ağa bağlı kameraların gördüğü alanı kayıt altına alabilirsiniz. Basit arayüzü ve küçük boyutu ile kullanım kolaylığı sağlayan uygulamada kayıt sonrasında watermark özelliği sayesinde videonun üzerine metin ve logo yerleştirmeniz de mümkün.

Bilgisayarınızda yaptığınız çalışmaları, anlatımları ve oyunlardaki görüntüleri video olarak kaydedip kolaylıkla paylaşabilir, webcam gibi harici kamera görüntülerini kayıt altına alarak güvenlik kamerası işlevi katabilirsiniz.



AVI, WMV, FLV, MPG, 3GP, MP4, MOV, ASF, DV gibi birçok formatta kayıt yapabilen Debut Video Capture Software aynı zamanda iPod, PSP, iPhone, Xbox360, Playstation 3 gibi konsol ve mobil uygulamalarla uyumlu formatları da destekler. Uygulamanın diğer bir özelliği de özelleştirilebilir kısayol tuşları ve özellikle masaüstü görüntü kayıtlarında işinizi kolaylaştıran imleç (mouse) vurgu seçeneğidir.

Bir örnek ile vhs kaset veya kasete alınmış kayıtları bu program ile bilgisayara aktarabilir ve popüler formatlarda video elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz videoda renk düzenlemeleri (çok kapsamlı olduğunu söyleyemem), fligran ekleme, başlık ekleme (txt olarak), farklı formatlarda kayıt, video çözünürlüğü gibi ayarları yapabilirsiniz.

Uyumlu işletim sistemleri
Windows 7, XP, Vista, 8, 8.1 ve 10

Boyut: 6 Mb
Aktivasyon yöntemi: Aktivasyon aracı + Keygen

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Konu güncellendi

İndirme Linkleri


NCH Debut Professional 7.65

Turbobit - 6,71 Mb | Katfile | Zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)