WarezTurkey » Program indir » FileMaker Server 19.4.2.204 Multilingual

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

FileMaker Server 19.4.2.204 Multilingual

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 27-03-2022, 20:13

1
FileMaker Server 19.4.2.204 Multilingual

FileMaker Server Full indir


FileMaker Server, FileMaker Pro kullanılarak oluşturulan veritabanı çözümlerini yönetip paylaşmak ve çözümleri web'e genişletmek için hızlı ve güvenilir sunucu yazılımıdır. Hem küçük hem de büyük gruplar, en güncel bilgilere eşzamanlı olarak erişebilir ve bu şekilde her zamankinden de verimli çalışabilir.

Hızlı Kurulum ve Yönetim
Çoğu FileMaker Server kurulumu 20 dakikadan kısa sürer. Bu nedenle, veritabanlarınızı uzaktan yönetmeye ve yönetim işlerini otomatikleştirmeye başlamak çok kolaydır. Yönetici Grupları oluşturun ve sunucunuzun kontrolünü tamamen kendi elinizde tutarak belirli yönetim görevleri atayın. Grup Başlangıç Sayfası ile ekibinizin web aracılığıyla erişebileceği veritabanlarının listesini görüntüleyin.

7/24 güvenilirlik ve kullanılabilirlik
7/24 kullanılabilirlik ile verilerinize istediğiniz zaman erişin. Veritabanlarınız kullanılırken bile çalışan planlı canlı yedeklemeler ile verilerinizi koruyun.

Sağlam Ölçeklenebilirlik
Güvenilir güvenlik ve ağ performansı ile FileMaker Pro kullanıcı gruplarını yönetin. FileMaker Server, ağa bağlı FileMaker Pro istemci sayısını sınırlamaz. Teknik sınırlar, donanımınız, veritabanı tasarımınız ve işletim sisteminiz nedeniyle uygulanır.

Sektör standardı güvenlik
Etkin Dizin/Açık Dizin ile harici kimlik doğrulaması yoluyla kullanıcı erişimini yönetin. Güvenli veri aktarımı için SSL şifreleme kullanın. Veriler, güçlü 256 bit AES şifreleme kullanılarak FileMaker Server'da barındırılırken de güvenlidir. Her bir veritabanında şifrelemeyi etkinleştirmek için FileMaker Pro 13 Advanced gerekir.

Özel Web Yayını
Ek eklentilere gerek olmadan etkileşimli veritabanı çözümlerini bir web tarayıcısında çalıştırmak için yeni ve çığır açan bir web teknolojisi olan FileMaker WebDirect'i kullanın. Ya da PHP veya XML'i kullanan özel, veri odaklı web siteleri oluşturmak için Özel Web Yayını'nı kullanın.

ODBC/JDBC Desteği
FileMaker Server'de barındırılan FileMaker veritabanlarını birçok harici program ve geliştirme aracıyla okumak ve bu veritabanlarına yazmak için ODBC (Açık Veritabanı Bağlantısı) ve JDBC'yi (Java Veritabanı Bağlantısı) kullanın. Toplam 50 eşzamanlı ODBC/JDBC uzaktan bağlantısını destekleyin.

Arayüz dil
İngilizce, Almanca vb. diller



Uyumlu Sistemler
Windows Server 2019 Standard Edition (with Desktop Experience)
Windows Server 2019 Datacenter (with Desktop Experience)*
Windows Server 2016 Standard Edition (with Desktop Experience)
Windows Server 2016 Datacenter (with Desktop Experience)*

*Windows Server Datacenter is compatible with FileMaker Server 19, but has not been fully tested.

Dosya Boyutu : 249 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Patch

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüme güncellendi

İndirme Linkleri


FileMaker Server 19.4.2.204 Multilingual
- 19.x Sürüm Linkleri -
Turbobit - 249,05 Mb | Rapidgator | Zippyshare



- 18.x Sürüm Linkleri -
Turbobit - 254,97 Mb | Uploaded | Zippyshare



- 17.x Sürüm Linkleri -
turbobit | uploaded | uptobox | zippyshare


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 5 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
18 Ocak 2016 23:18

iceburn

  • Üye Grubu: Üye
 
Selamlar,tüm paylaşımlar için teşekkürler.Bu programı kullanan brileri varmı? Filemaker pro kurulmadan server olan sürüm bir işe yaramıyor sanıyorum.Filemaker pro kullanıyordum tekrar kuracağım ve sonrasından server kurarak uzaktan erişim sağlanacak sanırım.Filemaker pro ile ilgili bir problem yok fakat server olan versiyonu kullanamadım henüz.Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.Kolay gelsin.

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)