WarezTurkey » Program indir » CyberLink PowerDirector Ultimate 12.0.3403.0

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

CyberLink PowerDirector Ultimate 12.0.3403.0

Ekleyen: teoMan - Tarih: 31-10-2014, 22:27

2
CyberLink PowerDirector Ultimate 12.0.3403.0


CyberLink PowerDirector ile her türlü film üzerinde kesme, bölme, yapıştırma yapabilir, altyazı veya filmin herhangi bir yerine çeşitli şekillerde yazı ekleyebilirsiniz. WebCam aracılığıyla kayıt yapabilirsiniz. Ayrıca videolar arasında geçiş yaparken ve videolar başlarken çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları istediğiniz türden kayıt edebilir ve CD ya da DVD'lere aktarabilirsiniz.

Programın ana penceresinden altı farklı video işleme aracına ulaşılıyor. Magic Style, Magic Fix, Magic Clean, Magic Motion, Magic Music ve Magic Cut adlı bu araçlar, size farklı seçenekler sunarak, sorunsuz sonuç almanızı sağlıyor. Bu araçlarla 12 farklı stilde video girişi hazırlayabilirsiniz. Eğer bunlar yetersiz gelirse, Cyberlink'in web sitesinden yeni stilleri indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Görüntüde yüz ve gözleri otomatik tarayabilen Magic Fix'in kırmızı göz gidermesi ise oldukça başarılı. Video stabilizer özelliği görüntü titremelerinin önüne geçerken, otomatik ışık ve renk dengelemesi, videoların görüntü kalitesini olumlu etkiliyor. DivX biçimini de destekleyen yazılımda, seçeceğiniz farklı efektleri birleştirerek farklı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Program ile slide showlarda hazırlamanız mümkündür. Cyberlink bir video oluşturabilmek için yapacağınız işlem sayısını ve süresini azaltarak, yaratıcılığınızı konuşturmanıza olanak sağlıyor.

CyberLink PowerDirector Ultimate 12.0.3403.0 + Keygen + Türkçe kurulum metni ekli

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: yeni sürüm eklenmiştir

İndirme Linkleri


CyberLink PowerDirector Ultimate 12.0.3403.0

uploaded | letitbit | turbobit

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
24 May 2016 04:20

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
HAZARBEY45,
Merhabalar
Microsoft Windows 8, Windows 7, Vista ve XP 32-bit SP3 işletim sistemleri ile birlikte çalışıyor.
Diğer sistem gereksinimlerini görüntülemek için link

<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
23 May 2016 20:47

HAZARBEY45

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
DEĞERLİ ARKADAŞIM SİTEYİ WAREZ TURKEY OLARAK BİLİYORUM VE HER BAŞIM SIKIŞTIGINDA BİR PROGRAM ARADIĞIMDA BİR ÇÖZÜM ARADIĞIMDA BİR REHBER EL KİTABIM GİBİ SİTENE KOŞUYORUM DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEY ŞU ONCA SİTELER VARDIR BİŞEY İNDİRİRSİNİZ BAŞINIZA 1000 TÜRLÜ BELA AÇAR VİRÜSLERDEN TUTUNDA SAHTE PROGRAMLAR FARKLI İÇERİKLERLE KARŞILAŞIRIZ AMA DAHA BU GÜNE KADAR WAREZ TÜRKEY DE ALDIĞIĞIM HİÇBİR PAYLAŞIMDA NE EKSİK GÖRDÜM NE SORUN YAŞADIM SAF ARI DÜRÜSTCE PAYLAŞIM VAR ONUN İÇİN ÖNCELİKLE BU HİZMETİ BİZLERE SUNAN DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM A.R.O BU DURUMA RAGMEN HALA FARKLI KÖTÜ YORUMLAR ATABİLİYOLARSADA BEN ONLARI İNSAN SINIFINA SOKMUYORUM SİZ GİTTİGİNİZ YOLDA DEVAM EDİN ARKADAŞIM MEYVGE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR SAYGILAR...

BU PROGRAM XP 32 BIT TE ÇALIŞIYORMU ACABA

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)