WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Karabasan - Boogeyman Serisi 2005-2007-2008 Türkçe Dublaj MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Karabasan - Boogeyman Serisi 2005-2007-2008 Türkçe Dublaj MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 16-03-2014, 00:13

0
Karabasan - Boogeyman Serisi 2005-2007-2008 Türkçe Dublaj MP4

Karabasan - Boogeyman Serisi 2005-2007-2008 Türkçe Dublaj MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ




Film Adı: Karabasan
Orjinal Adı: Boogeyman
Yapım yılı: 2005-2007-2008
Tür: Dram \ Gerilim \ Gizem Korku
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: 1-2-3
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 1 GB Tek Link


Karabasan 2005

Tim görünüş olarak yaşıtlarından farkı olmayan sağlıklı bir gençtir. Sadece kendisine çok yakın olanlar onun hayatının karanlık tarafını bilirler.

Babasının evi terk etmesiyle annesiyle baş başa kalan Tim, annesi de ölünce yetimhanede büyümüş ve çocukluğu boyunca psikiyatrik tedavi görmüştür. Ona, her ne kadar, babasının onları terk ettiği söylendiyse de o, babasının başına gerçekten neler geldiğini bilen tek kişidir.

Doktorlar tarafından artık iyileştiği söylenen Tim çocukluk kabuslarından yavaş yavaş kurtulsa da dehşet bir türlü tamamen sona ermez. Artık tek çaresi kalmıştır: çocukluğunun geçtiği evde bir gece geçirmek ve korkularıyla yüzleşmek.



Karabasan 2007

Annesinin ölümünden sonra doğduğu kasabaya dönen Tim, çocukluğunun geçtiği evde bir gece kalmak zorunda kalır. O ana kadar küçükken evde yaşadığı korku dolu dakikaların gerçek olup olmadığına karar verememiş olan Tim için bu gece hayati bir sınav olacaktır. 7 yaşındayken babasının Öcü Adam tarafından karanlık tarafa çekildiğine tanık olan Time babasının onları terk ettiği ve öcülerin sadece hayal ürünü olduğu söylenmiştir. Bu eski evde geçireceği gece, ona Öcü Adamla hesaplaşma şansı sağlayacaktır.



Karabasan 2008

Karabasanı gördüğünü iddia eden bir kız bunu en yakın arkadaşına söyler. Fakat kızın arkadaşı buna inanmaz. Çok geçmeden karabasanı gördüğünü söyleyen kız intihar eder ve oda arkadaşı da onun intihar etmesinden sonra garip olaylar yaşamaya başlar ve karabasanın gerçekten de olduğunu görür ve yatakhanede kalan diğer kişilere de karabasanın gerçek olduğunu ikna etmeye çalışır. Karabasanın var olduğunu yatakhanede kalanlara çalıştıkça karabasanın daha da güçlendiğini ve onun güçlenmesinin yeni ölümleri getirdiğini çok geçmeden anlayacaktır. Karabasan kabusu geri döndü.

İndirme Linkleri


Karabasan - Boogeyman Serisi 2005-2007-2008 Türkçe Dublaj MP4

Letitbit Turbobit Ul.to

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)