WarezTurkey » Video » Online Film İzle » Daha Hızlı ve Daha Öfkeli 2 - online izle

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Daha Hızlı ve Daha Öfkeli 2 - online izle

Ekleyen: supremacy - Tarih: 8-01-2009, 06:34

0

Filmin Konusu:
Tür :Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 28 Temmuz 2006
Yönetmen : Justin Lin
Senaryo : Chris Morgan
Görüntü Yönetmeni : Stephen F. Windon
Müzik : Brian Taylor
Yapım : 2006, ABD , 104 dk.
Oyuncular
Lucas Black (Sean Boswell) , Brandon Brendel (Buddy) , Zachery Ty Bryan (Clay) , Daniel Booko (Buddy) , David V. Thomas (Buddy) , Amber Stevens (Cheerleader) , Chris Astoyan (Racer)
Sean Boswell, kendini ailesine ve cevresine karşı yabancılaşmış hisseden mutsuz bir genctir. Yasa dışı olan sokak yarışlarına merakı, bu mutsuzluğunu yenebildiği tek yoldur. Ama bu merak, onu yerel yetkililerle de karşı karşıya getirir. Katıldığı yarışlar hep kazalarla sonuclanınca oğlunun hapse girmesinden korkan annesi, onu Tokyo’da yaşayan asker babasının yanına gönderir.
Tamamen farklı bir kültürde, yabancılık duygusu iyice pekişen Sean’ın Tokyo’daki sıkıcı hayatı, Twinkie ile tanışınca değişmeye başlar. Twinkie sayesinde kendini birden Tokyo’nun drift yarışları dünyasında bulur. Daha once alışık olduğu sokak yarışlarından cok daha yüksek tempolu olan bu yarışlarla Sean, artık hic bilmediği dünyaların icine girmek üzeredir.
Serinin ücüncü filminde yönetmen koltuğunda oturan Justin Lin, serinin ilk filminin cekildiği dönemde, yönetmenlik okulunda bir öğrenci olarak filmi heyecanla izlediğini ve ücüncü filmi yönetme şansı elde ettiği icin de mutlu olduğunu söylüyor. Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı’ nin başrolünde, Jarhead’ de başarılı bir performans sergileyen Lucas Black’in olduğunu da ekleyelim.

Kategori: Video > Online Film İzle

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)