WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Son Durak Serisi - 1-2-3-4-5 Türkçe Dublaj MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Son Durak Serisi - 1-2-3-4-5 Türkçe Dublaj MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 9-03-2014, 16:42

0
Son Durak Serisi - 1-2-3-4-5 Türkçe Dublaj MP4

Son Durak Serisi - 1-2-3-4-5 Türkçe Dublaj MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ




Film Adı: Son Durak 1, Son Durak 2, Son Durak 3, Son Durak 4, Son Durak 5
Orjinal Adı: Final Destination, Final Destination 2, Final Destination 3, Final Destination 4, Final Destination 5
Yapım yılı: 2000 / 2003 / 2006 / 2009 / 2011
Tür: Korku / Gerilim
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: 1-2-3-4-5
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 1.78 GB Tek Link


Son Durak 2000

Alex lise arkadaşları ile beraber Parise gezmeye gitmeye hazırlanmaktadır. 180 numaralı uçağın düşüşünü önceden gören Alex arkadaşlarını uyarır. Uçağa binmenin iyi bir fikir olmadığına ikna eder ve uçak da gerçekten düşer.

Böyle bir kazadan kurtulmalarına rağmen arkadaşları garip bir şekilde bir bir ölür.Cinayetlerin yerini ve zamanını önceden sezmeye başlayan Alex ölüme karşı koymaya çalışır.



Son Durak 2003

19 yaşındaki kimberly corman, arkadaşlarıyla birlikte daytona beache doğru bir yolculuğa çıkmıştır. ilk başlarda herşey yolunda gözükmektedir. yola bakarak geçirecekleri ateşli saatlerin hayalini kurarlarken büyük bir kaza olur. serinin bir önceki filmi son duraktaki gibi sadece bir avuç genç kazadan kurtulmayı başarır. kader, çok geçmeden karanlık ağlarını şanslı gençlerin başına örmeye başlar. teker teker ölmekten kurtulmanın bir yolunu aramaya başlarlar. fakat kaza geliyorum demez.



Son Durak 2006


İlkinin yapımcılarını fazlasıyla memnun eden başarısı ve ikincisinin ilkini aratmayan gerilim yüküyle son durak serisi de üçüncü durağına vardı. Mezuniyet gecesi için düzenlenen eğlenceye katılmak üzere lunaparka giden Wendy, hız trenine bindikleri sırada hayalle gerçek arasında korkunç bir kabus görür. Birkaç dakika içinde eğlencenin zirvesini vadeden tren bir ölüm makinesine dönüşecektir. Trenden inmek isteyen Wendye arkadaşı Kevin da katılır ancak gençler arasındaki tartışma uzayınca görevliler bir grubu trenden indirirler. Kendi aralarındaki kavgaya devam eden gençler az sonra arkadaşlarının ölümüne tanık olmaktan kaçamayacaklardır. Hikayenin bundan sonrası seriden aşina olduğumuz biçimde devam ediyor ve gençlerle azrail arasında korkunç bir düello başlıyor.



Son Durak 2009

Nick ve arkadaşları haftasonunda araba yarışı izlemeye giderler. Bu sırada Nick yarışın yapıldığı stadyumda çok büyük bir kaza meydana geldiğini, insanların öldüğünü ve stadyumun izleyicilerin üzerine yıkıldığını görür.

Nick bu gördüklerinin birazdan yaşayacakları bir felaket olduğunu farkederek,
12 kişiyi kendisi ile birlikte stadyumdan çıkmaya ikna eder ve böylece kazadan kurtulmuş olurlar.

Ama ölüm yarım kalan işini bitirmek için geri döner. Stadyum kazasından kurtulanları çok daha korkunç kazalar beklemektedir.



Son Durak 2011

Sam ve çalışma arkadaşları otobüs gezisine çıkmıştır. Herşey yolunda gözükürken, Sam köprünün çöküşünü ve kız arkadaşı hariç herkesin hayatını kaybettiğini görür. Bu öngörü gerçekleşmeye başladıkça Sam panik halinde arkadaşlarını kurtarmaya çalışır. Sam ve arkadaşları hayatta kalmayı başarır. Fakat ölüm yarıda kalan işini bitirmek ister. Cinayetlerin yerini ve zamanını önceden sezmeye başlayan Sam ve arkadaşları ölüme karşı koymaya çalışır ve azraille aralarında korkunç bir düello başlar.

İndirme Linkleri


Son Durak Serisi - 1-2-3-4-5 Türkçe Dublaj MP4

Letitbit Turbobit

Ul.to
Part 1
Part 2


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)