WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Görevimiz Tehlike 1-2-3-4 BoxSet Türkçe Dublaj MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Görevimiz Tehlike 1-2-3-4 BoxSet Türkçe Dublaj MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 7-03-2014, 11:55

1
Görevimiz Tehlike 1-2-3-4 BoxSet Türkçe Dublaj MP4

Görevimiz Tehlike 1-2-3-4 BoxSet Türkçe Dublaj MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ




Film Adı: Görevimiz Tehlike 1-2-3-4
Orjinal Adı: Mission impossible 1-2-3-4
Yapım yılı: 1996 - 2011
Tür: Aksiyon - Macera - Gerilim
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: 1-2-3-4
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 1.98 GB Tek Link


Görevimiz Tehlike 1996

Cruise, casus Ethan Hunt rolünde bir gizli ajan olarak, takımındaki ölümleri araştırıyor. Hükümet suikastçılarindan kaçarak CIAin en sağlam kasalarını kırarak, kurşun gibi bir hızlı trenin çatısına tutunarak Hunt, takipçilerinden bir adım önde kalabilmek ve şok edici gerçeğe bir adım daha yakın olabilmek için yanan bir füze gibi koşuyor.



Görevimiz Tehlike 2000

Sean Ambrose emekli bir IMF ajanıdır. Bilim insanları tarafından üretilen Chimera isimli ürkütücü bir virüsü elde etmeye çalışmaktadır. Bu virüsün piyasadaki paha biçilmezliğini kullanıp milyarlarına ulaşmak ise tek hedefidir. Dünyanın en ünlü ve en gizli ajanlarından biri olan Ethan Hunt ise Ambrosenin peşine düşer. Ambrose, Ethanı etkisiz kılabilmek adına onun eski sevgilisi olan Nyah Hallu işin içine sokmaya karar verir. Planı tutacaktır En azından bir süreliğine.



Görevimiz Tehlike 2006

Gizli ajan Ethan Hunt beyazperdeye geri dönerken, bugüne kadar karşılaştığı en amansız rakibini de yanında getirdi. Hunt ile ekibi bugüne kadar izini kimsenin takip edemediği silah satıcısı ve bilgi sağlayıcısı Owen Daviana karşı zor bir göreve soyunuyor. 60′ların ünlü dizisinden günümüze kadar popülaritesini kaybetmeyen Görevimiz Tehlikenin beyazperdedeki üçüncü macerasında yönetmen koltuğunu J.J.Abrams devraldı. Lost ve Alias dizilerini yaratarak TV dünyasında büyük sükse yapan, kendine has ciddi sayıda bir hayran kitlesine sahip Abramsın beyazperdeye attığı bu dev adımı heyecanla karşılamamak mümkün değil. Üstüne üstlük genç yönetmen, arkasına Tom Cruise gibi bir starla, Capoteyle, uzun yıllardır hak ettiği Oscara kavuşan Philip Seymour Hoffmanı da almış durumda.



Görevimiz Tehlike 2011

Çekimleri Prag, Moskova, Vancouver ve Dubaide yapılan ve dünyanın en yüksek binası olan Dubaideki Burj Khalifa / Burç Halifeyi de ziyaret edeceğimiz bu filmde, işler daha da sarpa saracak. Oscar ödüllü yönetmen Brad Birdin çektiği filmde Tom Cruisea, yanındaki genç ajan rolünde Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Josh Holloway ve Ving Rhames gibi isimler eşlik ediyor.

Bir bombalama olayının tüm IMF takımına yıkılmaya çalışılmasının ardından, Ethan Hunt ve ekibi sıra dışı bir göreve çıkıyor. Tehlike hiç bu kadar yüksek, aksiyon hiç bu kadar hararetli, Görev hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı.

İndirme Linkleri


Görevimiz Tehlike 1-2-3-4 BoxSet Türkçe Dublaj MP4

Letitbit Tek Link Turbobit Tek Link

Ul.to
Part 1
Part 2
Part 3


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
8 Mart 2014 21:29

haqanguven

  • Üye Grubu: Üye
 
Çok teşekkürler. Rica etsem böyle paylaşımları sıklaştırırsanız çok iyi olur. Bu boyutta boxsetları hep indirip arşivime ekliyorum :)

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)