WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Mumya Serisi 1-2-3 - Türkçe Dublaj MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Mumya Serisi 1-2-3 - Türkçe Dublaj MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 7-03-2014, 11:41

0
Mumya Serisi 1-2-3 - Türkçe Dublaj MP4

Mumya Serisi 1-2-3 - Türkçe Dublaj MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ




Film Adı: Mumya Serisi 1-2-3
Orjinal Adı: The Mummy Boxset 1-2-3
Yapım yılı: 1999 - 2001 - 2008
Tür: Aksiyon / Macera / Fantanstik
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: 1 - 2 - 3
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 1.45 GB Tek Link


Mumya 1999

Binlerce yıl önce Mısırda, İmhotep baş rahibi ile firavunun gözdesi Anck Su Namun gizli bir aşk yaşamaktadırlar. Ancak sevgililer yakalandığında cezaları korkunç olur. Güzel kadın intihar eder, baş rahip ise Hom-Dai, yani Ölüler Şehri Hamunaptraya diri diri gömülmeye mahkum edilir. Korkunç ceza infaz edilirken, rahip geri döneceğine yemin etmektedir. 1923′te Amerikalı maceracı Rick, Hamunaptrayı bulmak isteyen İngiliz kardeşlere rehberlik etmektedir. Kaypak Johnathan, hazinelerin hayallerini kurarken, Evelynin merakı ise tamamen bilimseldir. Üçlü bilmeden korkunç laneti uyandıracaklardır.



Mumya 2001

Rick OConnell ile Evelynin Mısırlı rahip Imhotepin mumyasıyla dehşet dolu karşılaşmalarının üzerinden tam 10 yıl geçmiştir. Artık evli bir çift olan Rick ile Evelynin üstelik 9 yaşlarında Alex adında, afacan mı afacan bir oğulları da vardır. Ancak kader bu maceraperest aileye yeni bir oyun hazırlamaktadır. Imhotepin mumyası İngilterede bir müzede bazı güçler tarafından canlandırılmaya çalışılmaktadır. Öte yandan Mısırda Imhotepin azılı düşmanı bir başka savaşçı mumya binlerce yıllık uykusundan uyanmak üzeredir. Bu iki gücün savaşında OConnell ailesinin beladan uzak durması hiç de kolay olmayacaktır.



Mumya 2008

Yeni filmin öyküsü Brendan Fraser ve Maria Bellonun oynadığı iki temel karakter ve artık büyümüş olan oğulları çevresinde gelişiyor. Yeni filmde 10 yıl sonrası konu edildiği için, Fraser ve Bellonun karakterlerinin oğulları 20 yaş civarında yetişkin bir delikanlı.

İndirme Linkleri


Mumya Serisi 1-2-3 - Türkçe Dublaj MP4

Letitbit Tek Link Turbobit Tek Link

Ul.to
Part 1
Part 2


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)