WarezTurkey » Program indir » ZD Soft Screen Recorder v6.0

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

ZD Soft Screen Recorder v6.0

Ekleyen: plextor57 - Tarih: 12-02-2014, 03:04

0
ZD Soft Screen Recorder full download


ZD Soft Screen Recorder v6.0

ZD Soft Screen Recorder, birçok farklı metod ile ekran görüntüleri alabileceğiniz ve ekran aktivitelerinizi kaydedebileceğiniz oldukça gelişmiş bir ekran kaydetme aracıdır.

Programı bilgisayarınıza kurup ilk kez çalıştırdığınız zaman oldukça kullanıcı dostu bir arayüze sahip olduğunu fark edeceksiniz. Ardından ekran kaydı yapmak istediğiniz bölümle ilgili metodu seçerek (imleç izleme, tam ekran, ekranın belirli bir bölümü) hızlı bir şekilde kayıt almaya başlayabilirsiniz.

Aynı zamanda program yardımıyla internet üzerinde izlediğiniz bir videoyu, medya yayın akışlarını veya oyun videolarınızı kaydetme şansına da sahipsiniz.

Ayrıca mikrofon yardımıyla bir yandan ekran kaydı alırken bir yandan da kendi sesinizi de kaydederek sunum videoları hazırlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri sırasında program üzerinde yer alan klavye kısayol tuşlarını kullanarak kayda başlayabilir, kayda ara verebilir veya kaydı durdurabilirsiniz.

Tüm bu saydığımız özelliklerin dışında kullanıcılara ses ve video ayarlarıyla ilgili gelişmiş seçenekler de sunan program ile kaydetmiş olduğunuz videoları veya almış olduğunuz ekran görüntülerini hangi klasör altında saklayacağınızı da belirleyebilirsiniz.

ZD Soft Screen Recorder içerisinde yer alan neredeyse tüm özellikleri kendi isteğiniz doğrultusunda özelleştirebilir ve bu şekilde kullanabilirsiniz.

ZD Soft Screen Recorder v6.0

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)