WarezTurkey » Program indir » Cloanto C64 Forever 2014 Plus Edition v6.9.3.3

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Cloanto C64 Forever 2014 Plus Edition v6.9.3.3

Ekleyen: teoMan - Tarih: 17-07-2014, 17:32

0
Cloanto C64 Forever 2014 Plus Edition v6.9.3.3


Cloanto C64 Forever, oyuncunun kendi inisiyatifine göre bir arayüzü temsil eder. Yapısında barındırdığı C64 oyun girdisi ve yeni RP9 formatına gelişmiş bir destek imkânı sunar. Tüm bu özellikler tam da nostaljik oyun koleksiyoncularına hitap ediyor.

C64 donanımları için emülatör (C64 yazılımını bilgisayarınızda çalıştırabilmeniz için gereken yazılım) 200 den fazla indirilebilir oyun ve demo seçeneği. Tek tıklamayla binlerce C64, diğer 8BİT'lik oyunlar, demolar ve uygulamaları destekler. Nostaljik oyun koleksiyonunuza 5000'den fazla oyun ekleyebilmenizi sağlar. Bununla birlikte RP9 yöneticisi sayesinde başka formatlardaki oyunları indirip dönüştürebilirsiniz. Otomatik güncelleme yapabilmesiyle birlikte, kendinize göre ayarlayabileceğiniz bir emülatör motoruna sahiptir. Olağanüstü özellikler ve galerisiyle geçmişe meraklı kullanıcıları tatmin edecektir.

Aktivasyon yöntemi: Keygen
Boyut: 130.18 Mb

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Versiyon yenilenmiştir..

İndirme Linkleri


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)