WarezTurkey » Program indir » Salfeld Child Control 2015 15.686

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Salfeld Child Control 2015 15.686

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 22-04-2016, 03:59

3
Salfeld Child Control 2015 15.686

Salfeld Child Control 2015 15.686 Full


Çocuklar için geliştirilmiş filtre ve kullanıcı denetim yazılımıdır. Salfeld Child Control tam anlamıyla filtre yazılımıdır. Girilecek siteler, çalıştırılabilecek uygulamalar, internetin kullanıcılabileceği saatler, bilgisayarın kullanılabileceği saatler, çeşitli güvenlik önlemleri, davranışları izleme gibi çeşitli özellikler barındırıyor.

Şifre ile Koruma
Kurulum sonrası şifre oluşturmanız istenir. Şifre oluşturmanız ve şifreyi unutmamanız gerekiyor. Zira program şifre ile korunmaktadır.

Time Limits Sekmesi
Bu sekmede bilgisayar kullanımı, internet kullanımı sürelerini belirleyebilirsiniz. Günlük, haftalık yada aylık kullanım süreleri belirleyebiliyorsunuz. İlgili süre sonunda bilgisayarı otomatik kapatabilir, sadece uygulama çalıştırmasına veya sadece internet çalıştırmasına izin verebilirsiniz.

Bloklanan günleri, saatleri seçebilirsiniz (Blocked Times). Bloklanan zamanlarda bilgisayar açılırsa bilgisayarı otomatik kapatabilir, hesaptan çıkış yaptırabilir, sadece uygulama çalıştırmasına yada sadece interneti kullanmasına izin verebilirsiniz.

İnternet Sekmesi
Bu sekme filtre sekmesi oluyor. Kategoriye göre, yaşa göre, sitelere göre filtremeler yapabilirsiniz. Karaliste veya beyaz liste oluşturabilirsiniz. Örneğin oyun, video, yetişkin sitelere giriş engelleme, arama yapamama gibi kurallar atayabilirsiniz. Zararlı bir siteye girmek istediğinde veya yasaklı bir kelimeyi arama yaptığında uyarı mesajı çıkarabilir yada belirlediğiniz bir siteye yönlendirebilirsiniz. (ayrıca log yani yapmış olduğu işlemlerin kayıtları tutulmaktadır)

Kısaca zararlı siteleri engelleyebilirsiniz. Hatta komple interneti bile engelleyebilirsiniz. Yine bu sekmeden dosya indirmesini engellemeniz mümkün. Yeterli düzeyde filtreleme seçeneği sunuyor.

Program Sekmesi
Bu sekmeden dilediğiniz uygumaları engelleyebilir, izin verebilir (oyun, program vb.) yada limitler koyabilirsiniz. Örneğin x oyun 1 saat, x programı 30 dakika kullan gibi.

Security
Delikanlı programı aşmaya çalışacaktır ancak bu ekranda komut dosyaları engelleme, kayıt girdilerini engelleme, güvenli modu engelleme, üye hesabı oluşturma yada değiştirmeyi engelleme, uygulamanın sistem dosyalarını silmeyi engelleme, uygulamanın açılışta otomatik başlamasını engelleme gibi çeşitli koruma önlemleri bulunur. Yine bu sekmede diskleri gizleyebilir, klasörleri korumaya alabilirsiniz.

Usage Log
Yapılan tüm işlemlerin geçmişini burada görebilirsiniz.

This Pc
Settings kısmında hata mesajlarını özelleştirebilir, limit dolunca yapılacak işlemleri seçebilir, uygulama simgesini gizleyebilir, şifrenizi değiştirebilir yada benzeri işlemleri bu sekmeden yapabilirsiniz.



Dosya Boyutu : 25 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Serial (internet bağlantısı kesik olarak girin)

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Salfeld Child Control 2015 15.686 eklendi

İndirme Linkleri


Salfeld Child Control 2015 15.686

turbobit | uploaded | uptobox

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 13 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
26 Nisan 2016 08:48

deha05

  • Üye Grubu: Üye
 
teşekkürler

<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
22 Nisan 2016 03:59

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
murat232323,
Merhabalar
Güncellenmiştir.

<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 1
19 Nisan 2016 22:05

murat232323

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
merhabalar. bu uygulamanın daha güncel bir sürümü var. rica etsem onun için bir çalışma yapabilir misiniz. :feel:

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)