WarezTurkey » Program indir » Futuremark 3DMark v1.2.250 Professional Edition

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Futuremark 3DMark v1.2.250 Professional Edition

Ekleyen: plextor57 - Tarih: 16-12-2013, 17:21

0
Futuremark 3DMark Professional Edition


Futuremark 3DMark v1.2.250 Professional Edition

Futuremark 3DMark bilgisayarınız, bilgisayarınızdaki donanım aygıtları için bir performans ölçüm yazılımıdır.Ağırlıklı olarak ekran kartlarının performanslarını ölçmek amacıyla tercih edilen benzer bencmark yazılımları içerisinde en çok tercih edilendir.

ATİ - Nvdia kartlarının modellerinin artması ve sektörde son çıkan çoğu oyunun artık daha yüksek kapasitede,özelliklerde ekran kartı özelliklerini istemesinden sonra, kullanıcılarda yeni bir bilgisayar toplarken veya mevcut bilgisayarlarını upgrade ederken 3DMark performans ölçme yazılımının sonuçlarını dikkate almaktadırlar.Örneğin Intel 4770k işlemci ile Nvidia GTX660 ekran kartı ilemi daha yüksek skor alınmakta veya aynı işlemci ile ATI HD7870 ekran kartı ilemi , bunun gibi ölçümler,puanlamalar sonucunda ve belirledikleri bütçelerede bağlı olarak mevcut diğer donanım aygıtlarına en uygun ekran kartı tercihini yapabilmekteyiz.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)