WarezTurkey » Program indir » StarBurn v15.2 Full

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

StarBurn v15.2 Full

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 2-12-2013, 23:02

0
StarBurn v15.2 Full

StarBurn v15.2 Full | 19.64 Mb


CD, DVD, Blu-ray ve HD-DVD medyalarınızı yazmak için kullanabileceğiniz programdır. Yazma işlemlerinin yanı sıra müzik cd'lerinizi bilgisayara kopya edebilir, müzik dosyaları arasında çeviri işlemleri yapabilirsiniz.

Ses, video ve veri yönetimi için kullanıcılara özel araçlar sunan StarBurn aynı zamanda tekrar yazılabilir CD, DVD, Blu-ray ve HD-DVD diskler içerisinde yer alan verileri boşaltabilmeniz için de farklı araçlar sunar.

Audio sekmesi altında ses CD'leri yazdırabileceğiniz gibi ses CD'leri içerisindeki müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilir, Video sekmesi altındaysa VCD, SVCD ve DVD formatlarında video diskleri yazdırabilirsiniz.

Data sekmesini kullanarak bir veri CD'si yazdırabileceğiniz gibi isterseniz elinizde bulunan bir diskin görüntüsünü ISO formatında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Eğer yeni bir disk yazmaya karar verirseniz, StarBurn'ün hem CD içeriğini hemde bilgisayarınızda bulunan dosyaları gösteren çift taraflı arayüzü sayesinde, sadece sürükle bırak işlemiyle yazdırmak istediğiniz dosyaları kolayca seçebilir ve sonrasında yazdırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm bunların dışında ISO gibi görüntü dosyalarını açabilmeniz için sanal disk oluşturmanıza da izin veren program, kurulum sırasında bununla ilgili size seçenek sunacaktır. Eğer isterseniz tüm sanal disklerinizi yine StarBurn yardımıyla açabilirsiniz.




Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)