WarezTurkey » Program indir » Media Player Classic HomeCinema v1.2.923

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Media Player Classic HomeCinema v1.2.923

Ekleyen: teoMan - Tarih: 16-12-2008, 00:57

0


Media Player Classic HomeCinema, Windows'un klasik medya oynatıcısından esinlenerek yapılmış bir programdır. Gabest yapımı Media Player Classic tabanlı olarak geliştirilmiş bu yeni sürüm, her türlü medyayı ve DVD'yi kolayca acabilir, mevcut tüm codecler (cözücü paketleri) ile uyumlu calışabilir ve sistemde bulunan tüm ses ve görüntü cözücülerini, tüm özellikleri ile kullanabilir. Diğer medya oynatıcılarının aksine sistem kaynaklarını cok az kullanır. Dahili Alt Yazı desteği, coklu kanal ses cıkışı özelliği, tema desteği, dil desteği, DX 7 ve 9 kullanabilmesi, Real Media, Quicktime, Flash ve Swf dahil olmak üzere tüm bicimleri tanıyabilmesi, bozuk ve yarım kalan dosyaları oynatabilmesi, MSN ve mIRC Ne Dinliyorum? özelliğine tam destek sağlaması gibi bircok becerilere sahip bu kücük program ile başka hic bir oynatıcıya ihtiyac duymayacaksınız.

Özellikler:

Dahili Alt Yazı ve Ses dosyası desteği
18 hoparlöre kadar coklu ses desteği
Tema (kabuk) desteği
DirectX 7 ve 9 kullanabilmesi
Yarım veya bozuk dosyaların da okunabilen kısımlarını yürütebilmesi (henüz indirmesi devam eden dosyaları da önizleyebilirsiniz)
Tüm Ses ve Video cözücülerini desteklemesi
Geliştirilmiş DVD, HD ve BlueRay medyaları oynatabilme desteği
Gelişmiş Filtre desteği
Kuruluma gerek duymadan ve donanımın tüm özellik ve desteklerini kullanmasına rağmen cok hızlı bicimde calışabilme özelliği
Quicktime, RealMedia, Flash, Shockwave, Indeo, Midi, MP3, Matroska, DVD, AIFF, AVI, AU, MPEG, OGG, Windows Media gibi, hemen hemen tüm ses ve video bicimlerini desteklemesi.

Anasayfa: http://sourceforge.net/projects/guliverkli/

Boyut: 4.83 Mb

downloadDownload Rapidshare

Şifre: www.warezturkey.net

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)