WarezTurkey » Program indir » Alcohol 120% v2.0.2 Build 5830

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Alcohol 120% v2.0.2 Build 5830

Ekleyen: plextor57 - Tarih: 12-02-2014, 02:55

1
Alcohol 120% v2.0.2 Build 5830


Alcohol 120% v2.0.2 Build 5830

Alcohol programı program ve oyun dosyalarınızı CD ve DVD'ye cekmenize yarayan ve CD yada DVD oyunlarınızı birebir harddiske kopyalayıp CD veya DVD gerektiren oyun ve programları CD ve DVD olmadan kullanabilmenizi sağlayan güzel bi programdır. Program CD-R/ CD-RW/ DVD-R/ DVD-RW/ DVD-RAM/ DVD+RW. cd formatlarını desteklemektedir.Bu program ile 31 adet sanal sürücü oluşturmanız mümkün.

Kalıp Yapma Sihirbazını çalıştırdığınızda CD/DVD-ROM/RAM'a takmış olduğunuz oyun/program CD'lerini hemen görerek işleme başlar. Daha sonra kalıp dosyasının saklanacağı konumu ve kalıp biçimini seçebilirsiniz. Başlat tuşuna bastığınızda yedekleme işlemi başlatılıp, kalıp dosyası oluşturulur. Oluşturulan kalıp dosyasına farenin sağ tuşuyla tıklayın. Açılan pencereden 'sanal sürücüye gönder' menüsüne tıkladığınızda sürücü üzerindeki programın/oyunun kurulumu başlatılır ve sanal sürücü üzerinden bunları çalıştırabilirsiniz.

Kalıp Yazma Sihirbazıyla bilgisayarda bulunan herhangi bir kalıp dosyasını (MDS, BWT, BST, ISO gibi) CD/DVD'lere yazabilirsiniz.

Kopyalama Sihirbazıyla CD/DVD'leri kopyalayabilirsiniz.
Silme Sihirbazıyla varolan sanal sürücüleri silebilirsiniz.
Bilgisayarda bulunan tüm kalıp dosyalarını (MDS, BWT, BST, CCD, IS2, CUE, CDI, PDI, NRG, ISO gibi) açabilirsiniz.

Programın seçenekler sekmesine girdiğinizde çeşitli ince ayarlamaları da yapabilirsiniz. Seçenekler > Sanal sürücü kısmından sanal sürücü adedini belirleyebilirsiniz. Yine ayrıca sürücü harfleri sekmesinden sürücü harflerini de değiştirebilirsiniz.

Konu plextor57 tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Son sürümü eklendi

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 12 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
12 Şubat 2014 07:31

genceli34

  • Üye Grubu: Üye
 
Logolar çok ilgi çekici bence. :fellow:

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)