WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Demir Adam 3 - Iron Man 3 2013 Türkçe Dublaj MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Demir Adam 3 - Iron Man 3 2013 Türkçe Dublaj MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 24-08-2013, 02:17

4
Demir Adam 3 - Iron Man 3 2013 Türkçe Dublaj MP4

Demir Adam 3 - Iron Man 3 2013 Türkçe Dublaj MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ




Film Adı: Demir Adam 3
Orjinal Adı: Iron Man 3
Yapım yılı: 2013
Tür: Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu
Dil: Türkçe
Format: Mp4
İmdb Sayfası: İMDB
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 543 MB Tek Link


Milyarder iş adamı, kahraman ve mucit Tony Stark, bu sefer gücü ondan çok daha fazla, hatta sınırsız bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Üstelik bu düşman, o çok sinirlendirecek bir hamle yaparak özel hayatını yok ediyor. Stark şimdi bu olayların kaynağını araştıracağını zorlu bir mücadeleye giriyor. Fakat en yakınlarını korumak için zekasının ve cesaretinin yanı sıra içgüdülerine de ihtiyacı var. Stark'ın bu savaşında kafasında dönüp duran soru ise belki de tüm olayların en can alıcı yanı: Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan.

İndirme Linkleri


Demir Adam 3 - Iron Man 3 2013 Türkçe Dublaj MP4

letitbit turbobit ul.to

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 635 Yorumu var
  • 18 022 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
30 Ağustos 2013 00:10

teoMan

  • Üye Grubu: Yönetici
 
Alıntı: ParoNaManyax_X
O link dediğim lafın gelişiydi torrent upload neden yapılmıyor kastım buydu... Ayrı bir yapı olması tamamda sonuçta bütün upload sitelerinin zihniyeti aynı değilmi?

:D Kasaba domates sormak gibi bir şey olmuş. Biz ücret karşılığı sunum yapmıyoruz, ama milyoner de değiliz, sitenin kendi giderlerini karşılaması gerekiyor. Kar amacı güderek bir şeyler yapıyor olsaydık zaten üye olamaz ve bu yorumu yazamazdın. Torrent paylaşım elbette büyük bir nimet, fakat sabit bir sunucu olmadan evdeki bağlantınızla o iş yürümez. 16 MB indirme hızın da olsa gönderme hızın dörtte biri olduktan sonra zaten oranı dengeleyemezsin. Doğal olarak bilgisayarını günlerce açık tutman ve dosyaları silmemen gerekir, ki bunu da yapabilecek kullanıcı sayısı çok azdır. Velhasıl pek çok kez dile getirdiğimiz gibi WarezTurkey bir torrent sitesi değildir..

--------------------

<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Ağustos 2013 11:20

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
ParoNaManyax_X,
İlk olarak torrent talep ediyorsan bunu torrent sunum yapan sitelerden temin edersin. Torrent sunum yapan trackerlar sadece torrent yapısı ile sunum yapar ve torrent sitelerde biz gibi link olmaz.

Http yani link yapısı ile sunum istiyorsan gelip muhalif olup torrent neden yok diyemezsin. Aynı şeyi torrent sitesine gidip neden link yokta diyemezsin.

Demekki muhalif olan bir kişi varsa bu durumda sen oluyorsun.

Mağdur oluyormuşun peki biz seni mağdur etmeyelim süresiz banlayalım o vakit torrent sitelere üye olursun.

Torrent upload diyorsun ancak bilgi 0 . Torrent sunumu ya ev bağlantın ile yaparsın ki warezturkey gibi yüksek trafik olan bir sitede günde 40 konu açılsa ve sen ev bağlantısı ile sunum yapsan kimse dosya indiremez.

Bu durumda sunucu tedarik etmen lazım. Sunucudan sunum yaparsın ve sunucu ücretlerindende bir haber olduğuna göre boş mezar aramaya devam edebilirsin.

Uzatmak veya muhalif olmak yada kızmak. İstek mantıklı ise bunu anlarım ancak acitasyon, gerçek dışı istek, torrent siteleri varken link veren siteden torrent istemek hadi canım derler adama. Ne bu siteye yazmak zorundasın, ne biz bulunmadık hint kumaşıyız.

Ben her ay DDOS denen illet için eşşek yükü ile para ödeyim, risk alayım, mahkemeler ile uğraşayım yeri gelsin cebimden çıkayım üyeden bir kuruş talep etmeyim, bağış almayım reklam ve dosya siteleri ile siteyi finanse etmeye çalışayım üyeme yük bindirmemeye çalışayım, birde sen gibilere laf anlatayım oldu canım. Ben bana düşeni yapıyorum. Alırsın 1 premium bakarsın keyfine sana zorla indir, zorla üye ol diyen var mı? Alım gücün yoksa torrent kullan, free indir ama ağlama hakkın yok. Zevk işidir bu zaruri bir ihtiyaç değil. Hep bana bana demi. Oldu görürsem söylerim.

<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Ağustos 2013 10:15

ParoNaManyax_X

  • Üye Grubu: Üye
 
O link dediğim lafın gelişiydi torrent upload neden yapılmıyor kastım buydu... Ayrı bir yapı olması tamamda sonuçta bütün upload sitelerinin zihniyeti aynı değilmi? Burada premium olanlar rahatça indirme yapabiliyor fakat premiumu olmayanlar atıyorum 10 dakikalık bbir dosya için en az 35 dakika beklemek zorunda kalıyorlar ve günde tek bir download yapabiliyorlar... Ben bu maduriyetin ortadan kaldırılabilmesi için bi öneri de bulundum burada kızılacak veya tamamen görüşüme muhalif olunacak bir durum mevcut değil...

<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
27 Ağustos 2013 19:13

ParoNaManyax_X

  • Üye Grubu: Üye
 
Sitede neden torrent linkleri bulunmamaktadır acaba ? Sonuç olarak hem temiz hemde hızlı akabinde sınırsız download şansı mevcut...


Cevap : Torrent sitesi olmadığımız için. Torrent sitesinde link veren gördünüz mü? Herkes en iyi bildiği işi yapmalı. Torrent ayrı bir yapı bizi kullandığımız ayrı.

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)