WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Cenhiz Han - Mongol: The Rise of Genghis Khan - 2007 BluRay 1080p x264 DTS DuaL MKV indir

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Cenhiz Han - Mongol: The Rise of Genghis Khan - 2007 BluRay 1080p x264 DTS DuaL MKV indir

Ekleyen: Maverick - Tarih: 30-07-2013, 13:38

1
Cenhiz Han - Mongol: The Rise of Genghis Khan - 2007 BluRay 1080p x264 DTS DuaL MKV indir

Cenhiz Han - Mongol: The Rise of Genghis Khan - 2007 BluRay 1080p x264 DTS DuaL MKV indir


Film Adı: Cenhiz Han
Orjinal Adı: Mongol: The Rise of Genghis Khan
Yapım yılı: 2007
Tür: Biyografi | Dram | Tarihi | Savaş
Dil: Türkçe Dublaj - Orjinal Dilinde
Format: BluRay 1080p x264 DTS DuaL MKV
İmdb Sayfası: IMDB
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit, ve Letitbit Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 11.06 Gb Teklink

Yönetmen : Sergey Bodrov
Ülke : Rusya Rusya, Almanya Almanya, Kazakistan Kazakistan
Tür : Biyografi | Dram | Tarihi | Savaş
Vizyon Tarihi : 14 Mart 2008 (Türkiye)
Süre : 126 dakika
Dil : Mongolian, Çince, Türkçe
Senaryo : Arif Aliyev | Sergey Bodrov
Müzik : Tuomas Kantelinen
Görüntü Yönetmeni : Rogier Stoffers | Sergey Trofimov
Yapımcılar : Stefan Arndt | Bob Berney | Sergey Bodrov
Oyuncular : Tadanobu Asano, Honglei Sun, Khulan Chuluun

Moğol üçlemesinin ilk filmi olan CENGİZ HAN, genç Timuçinin savaşarak esaretten kurtuluşunu ve dünyanın yarısını ele geçiren uçsuz bucaksız Moğol İmparatorluğunun kurucusu olan Cengiz Han ünvanına sahip oluşunu konu alıyor.

Esugei Kağan dokuz yaşındaki oğlu Timuçin ile Moğol bozkırlarında Merkit boyuna gelin seçmeye giderler. Böylece Esugei Kağan Merkitlerle yıllarca süren düşmanlığa bir son verip barış sağlayabilecektir. Ancak Timuçin yolda dinlenmek için durdukları bir kabileden eşini seçer. Bu durum Merkitler ile yapılacak barışa engel olur. Geri dönerken düşmanları tarafından zehirlenen Esugei ölür ve dokuz yaşındaki Timuçin kabilenin başına geçer. Timuçin ve ailesi geniş bozkırlarda göçebe hayatı yaşarlar, avlanarak yaşamlarını sürdürürler.

Kabilenin yeni kağanı olan Targutai, ileride kabilenin kağanı olacak Timuçini öldürmek ister. Ancak Moğol halkının kurallarına göre bir çocuk asla öldürülmez. Bunun için Targutai onu esir alır ve öldürmek için büyümesini bekler. Targutainın esaretinden kurtulan Timuçin babasının intikamını almak ve Borthe ile evlenmek için geniş Moğol bozkırlarında, gökyüzünün hakimi Büyük Tanrı Tengriye sığınarak hayatta kalmayı başarır. Zar zor hayatta kalan Timuçin gelecekte kabilesinin kağanı olacak kan kardeşi Jamuhka ile tanışır. Timuçin sevdiği kadın Bortheye kavuşur ama Merkitler intikam almak için Bortheyi kaçırır. Timuçin kan kardeşi Jamuhkanın yardımını ister. İkisi birlikte Merkit boyuna bir baskın düzenler ve Bortheyi geri alırlar. Jamuhkanın adamları Timuçinin yaklaşımından ve adaletinden çok etkilenirler böylece kendi kağanlarını bırakıp, güçlü savaşçı Timuçine katılırlar. Her ne kadar iki kan kardeş birbirine sonsuz saygı duysa da, her ikisi de çekişen kaderlerinden dolayı bir gün karşı karşıya geleceğini bilir.
Timuçinin daha da güçlenmesinden korkan Targutai ve Jamuhka ortak düşmanlarına karşı güçlerini birleştirir. Kalabalık düşmanları karşısında galibiyet şansı olmayan Timuçin karısıyla birlikte kabilesindeki kadın ve çocukları dağlara güvenli bir yere gönderir ve akıllıca bir savaş taktiği hazırlar. Ancak kuvvet ve sayıca üstün olan düşmanlarına karşı galibiyet alamaz ve esir düşer. Uzak bir yerde olan Tangut Krallığına köle olarak satılır. Bir yıl sonra Borthe güvenli dağlardan inerek eşini tutsaklıktan kurtarır. Artık eşi ve çocukları ile bir araya gelen Timuçinin tek arzusu,herkesin uyması gereken kurallar koyarak tüm Moğolları bir araya getirmektir. Ancak bu yolda tek bir engel vardır: Kan kardeşi olan Jamuhkanın ordusundan daha büyük bir ordu kurup onunla karşı karşıya gelmelidir. Bu son savaşta, kurnaz stratejisi, sadık savaşçıları ve yürekten sığınıp, inandığı Büyük Tengrinin yardımlarıyla önemli bir zafer elde eder.

Tüm dünyada Cengiz Han olarak bilinen bu büyük hükümdar dünyanın yarısını ele geçirecektir.

Filmden Kareler

İndirme Linkleri


Cenhiz Han - Mongol: The Rise of Genghis Khan - 2007 BluRay 1080p x264 DTS DuaL MKV indir

Letitbit Teklink - Turbobit Teklink

Rar Şifre : www.mp4filmler.com



Etiketler: 1080p

Kategori: Türkçe Dublaj Filmler > Altyazılı Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 153 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
22 Eylül 2013 01:32

idris sevim

  • Üye Grubu: Üye
 
Eline,emeğine sağlık,paylaşımın için teşekkürler...

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)