WarezTurkey » Program indir » Ashampoo Magical Snap 2 v2.31

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Ashampoo Magical Snap 2 v2.31

Ekleyen: supremacy - Tarih: 8-11-2008, 13:22

0 Ashampoo Magical Snap 2 v2.31

Ashampoo Magical Snap 2 v2.31 programı gelişmiş özelliklere sahip bir ekran yakalama programıdır.

Ashampoo Magical Snap 2 güclü ve cok yönlü düzenleme özelliklerine sahip güzel bir ekran görüntüsü yakalama aracı. Sizlere ekranınızın tamamnı yada istediğini belirli bölümlerindeki görüntüleri en iyi şekilde yakalayıp resim olarak kaydetmenize yardımcı olan bu program ile program pencerelerini, web sitelerini, masaüstünüzü veya görüntülenen herhangi bir bölümü kaydedebileceksiniz.

Daha sonrasında ise düzenleme (editing) aracları sayesinde bu ekran görüntülerini ilgi ceken hale getirebilecek ve süsleyebileceksiniz. Ekran görüntüsü almak ve kaydetmek icin Windows'un imkânları size yetmiyorsa bir de Ashampoo'nun sunduğu olanaklardan yararlanmanın zamanı. İnteraktif rehberi ile sizlere her bir işlemi nasıl yapmanız gerektiğini gösteren bu yardımsever yazılım sizlere en basit yolları en hızlı şekilde becerebilmeniz icin yardımda sağlıyor.

Örnek olarak, "Mouse Tools" düzenleme aracları mouse imlecinizin hemen yanında seceneklerini size gösterek menüler üzerinde arayarak zaman kaybı yapmamanızı sağlıyor.

Çoklu monitör desteği ve Windows Vista desteği ile günümüzde en son teknolojilerlede uyumlu olan bu yazılım sizleri ekran görüntülerini resimlere cevirme konusunda hertürlü gelişmiş seceneği en basit ve hızlı haliyle sunuyor.


Güncel versiyonu indirmek için buraya tıklayın

Şifre: www.warezturkey.net

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)