WarezTurkey » Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular » Bitdefender İnternet Security 2013 - 1 Yıllık ücretsiz Serial

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Bitdefender İnternet Security 2013 - 1 Yıllık ücretsiz Serial

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 11-02-2013, 18:19

1
Bitdefender İnternet Security 2013 - 1 Yıllık ücretsiz Serial

Bitdefender İnternet Security 2013 - 1 Yıllık ücretsiz Serial


Bitdefender İnternet Security programı için 1 yıllık ücretsiz serialleri konu devamından bulabilirsiniz.


Bitdefender İnternet Security öncelik ile ağır bir programdır. Yani tutup beleş diye 10 sene önce aldığınız bilgisayara kurmayın. Ağır olmasının nedeni kaliteli koruma hizmeti veren antivirüs paketlerinden biri diyebilirim. Buradan program hakkıda diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

Öncelik ile programı araştırın, ihtiyacınız var ise programı aşağıda verdiğim direkt linklerden indirin. Akabinde serialleri girin ve aktivasyonu yapın. Çok sürmez kısa bir süre sonra Bitdefender bu serialler ile aktivasyonu kapatacaktır. Aktivasyon yapanlar devam edecektir. Zula yapayım 6 ay sonra kullanayım diyenler demesinler zira dediğim gibi bu gibi promosyonlar kısa sürer.


Şimdi bu serialler programın ingilizce sürümü ile çalışıyor. Bende Türkçe var olmazmı diyen illaki olacaktır. Olmaz ingilizce şart. İngilizce sürümü indirin, kurun ve bu seriallerden biri ile aktivasyonu yapın.

İngilizce kullanamam diyenler şunu denesin. Öncelik ile ingilizce sürümü kurup aktivasyon yapmanız şart. Onun kaçarı yada kuçarı yok. Daha sonra programı bilgisayardan kaldırın ancak kaldırma işlemi yaparken size ingilizce olarak sorar programı full olarakmı kaldırayım yoksa ayarlar kalsınmı şeklinde işte o ekranda ayarlar kalsın diyin ve programı kaldırın. Restart yapın akabinde Türkçe sürümü kurun . 100/51 Türkçe sürümde serial çalışacaktır.

Serialler
3NVQXKI
Q5YW7GP



Kampanya bitmiştir

Kategori: Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 7 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
17 Şubat 2013 15:37

haqy

  • Üye Grubu: Üye
 
Çalışmyor, boşuna indirdik...


Cevap : Kampanya bitmiş

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)