WarezTurkey » Film indir » Altyazılı Filmler » Bulut Atlası Cloud Atlas 2012 BluRay 720p Türkçe Altyazı

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Bulut Atlası Cloud Atlas 2012 BluRay 720p Türkçe Altyazı

Ekleyen: loquance - Tarih: 27-12-2012, 05:51

0
Bulut Atlası Cloud Atlas 2012 BluRay 720p Türkçe Altyazı

Bulut Atlası Cloud Atlas 2012 BluRay 720p Türkçe Altyazı



Ölüm sırasını bekleyen genetiğiyle oynanmış bir garson, Reagan iktidarında Californiada yaşayan asil ruhlu bir gazeteci, bilim ve medeniyetin aydınlatıcı yönünün aksi durumlara tanıklık etmiş genç bir Pasifik adalı, 1850de Pasifik Okyanusunu geçen bir seyyah, Belçikadaki savaşlar sırasında maddi zorluklarla yaşamaya çalışan suskun bir besteci ve alacaklılarından kaçman bir yayınevi müdürü tarihsel ve mekânsal sınırları aşan bir şekilde bir araya gelirse ne olur?
1850 yılında Pasifik seyahatine çıkan Amerikalı noter Adam Ewingin yolculuğu, 1931 yılında Robert Frobisher isimli meteliksiz bir müzisyenin Belçikadaki yaşam mücadelesi, 1975 yılında Kaliforniyada nükleer bir santraldeki cinayetleri ve yolsuzlukları araştıran gazeteci Luisa Rey, 21. yüzyıl İngilteresinde huzurevinde yaşayan Timothy Cavendish isimli yayıncının dramı, geleceğin Koresinde kapitalist totaliter topluma isyan etmesi sonrası idama mahkum edilen klon Sonmi~451'in hayatı ve kıyamet sonrası uzak gelecekteki Hawaide ilkel kabile hayatı yaşayan bir topluluk olmak üzere 6 farklı öyküyü içeren film, geçmişten günümüze gelen oradan da geleceğe uzanan ve farklı hayatların birbirlerini zincirleme etkileyen ilişkiler yumağına dayalı yapısıyla ilginç bir içeriğe sahip.






İndirme Linkleri


Bulut Atlası Cloud Atlas 2012 BluRay 720p Türkçe Altyazı


letitbit turbobit


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: 720p

Kategori: Film indir > Altyazılı Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)