WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » JURASSIC PARK BOXSET 1-2-3 - Jurassic Park 1-2-3 BoxSet Türkçe Dublaj Mp4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

JURASSIC PARK BOXSET 1-2-3 - Jurassic Park 1-2-3 BoxSet Türkçe Dublaj Mp4

Ekleyen: loquance - Tarih: 31-01-2015, 15:29

0
JURASSIC PARK BOXSET 1-2-3 - Jurassic Park 1-2-3 BoxSet Türkçe Dublaj Mp4

Jurassic Park 1-2-3 - Jurassic Park 1-2-3 BoxSet Türkçe Dublaj Mp4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ



Film Adı: Jurassic Park 1-2-3
Orjinal Adı: Jurassic Park 1-2-3
Yapım yılı: 1993 - 1997 - 2001
Tür: Aksiyon \ Macera \ Bilim-Kurgu \ Gerilim
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: 1 - 2 - 3
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 1.37 GB Tek Link


Fosilleşmiş bir sivrisinekten çıkarılan dinozor kanı, bilimadamlarına DNA ile yeniden dinozor yaratma imkanı verir. Dr. Hammond, bu DNAdan yola çıkarak genetik olarak dinozorlar geliştirir ve bir tür hayvanat bahçesi açar.
Çeşit çeşit dinozorların canlı olarak görülebileceği bu özel hayvanat bahçesinin ilk test ziyaretçileri ise bir avukat, bir matematikçi, bir dinozor uzmanı ve bir bitkibilimci ile Hammondun torunlarıdır. Dinozor embriyolarını ele geçirmek isteyen biri güvenlik sistemini devre dışı bırakınca bütün dinozorlar adada serbest kalırlar.



Sinema tarihinin en pahalı ve iddialı yapımlarından Jurassic Parkın devamını yine yönetmen Steven Spielberg çekmiş. Bu filmde, daha fazla görsel efekt ve daha fazla dinozor kullanılmış. Konu ise şöyle: Jurassic Parkta araştırma yapan ekipler, bütün dinozorların ölmediğini öğrenirler, savaş yeniden ve daha kanlı olarak başlar.



Sekiz yıl geriye dönelim: John Hammond, DNA moleküllerinden yaratılan genetik mühendisliği ürünüdinozorların bariyer arkasında özgürce dolaşmasını öngören Jurassic Park projesini hayata geçirmişti. Dört insanın ölümü ve projenin başarısız olması sonucu, Isla Nubar adası Costa Rica hükümeti tarafından halka kapatıldı.
Kapatılma olayının dört yıl sonrasındaJohn Hammond ikinci bir girişim daha yaptı ve dinozor diriltme deneyini bu kez Los Cincos Muertes adasında adasında hayata geçirdi. ancak büyük bir fırtınanın laboratuvarı yok etmesinin ardından, prehistorik yaratıklar bulundukları yerden kaçarak adanın vahşi ortamına dağıldılar. içlerinden bazıları, adanın elverişli ekolojisi içinde sürpriz bir biçimde hayatta kalmayı başardı?

İndirme Linkleri


JURASSIC PARK BOXSET 1-2-3 - Jurassic Park 1-2-3 BoxSet Türkçe Dublaj Mp4

Letitbit Turbobit Ul.to

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)