WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Korku Gecesi - Fright Night - 2011 Türkçe Dublaj MKV indir

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Korku Gecesi - Fright Night - 2011 Türkçe Dublaj MKV indir

Ekleyen: Maverick - Tarih: 22-11-2012, 22:24

0
Korku Gecesi - Fright Night - 2011 Türkçe Dublaj MKV indir

Korku Gecesi - Fright Night - 2011 Türkçe Dublaj MKV indir
Turbobit - Letitbit Teklink


Yönetmen: Craig Gillespie
Oyuncular: Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette, devamı...
Orijinal adı: Fright Night
Yapım : Hindistan , ABD .
Tür: Korku , Komedi
Süre: 120 dk Yapım yılı: 2011

Lise son sınıfta okuyan Charlie Brewster (Anton Yelchin) okulda popüler bir öğrencidir ve herkesin imrendiği seksi bir kız arkadaşı vardır. Charlie, kendisini çok sevmesine rağmen en yakın arkadaşı Edi bile (Christopher Mintz-Plasse) umursamaz hale gelmiştir. Fakat sıradan bir insan gibi gözüken komşuları Jerry (Colin Farrell) ile tanışması onun için hiç iyi olmayacaktır.

Başlarda harika biri imajı çizen Jerry'deki tuhaflığı ne annesi (Toni Collette) ne de arkadaşları fark eder. Charlie gitgide garip şeylere şahit olukça, Jerry'nin kendi mahallelerinde av peşinde olan bir vampir olduğunu keşfeder. Ama buna kimseyi inandıramaz, şimdi kendi yöntemleriune biraz da yardım karatarak bu vahşi vampirin icabına bakacaktır...

Chucky'nin yaratıcısı Tom Holland'ın yönettiği orijinal Korku Gecesi'nin yeniden çevrimi olan filmde vampir Jerry rolünde Colin Farrell'ı, Charley rolünde Anton Yelchin'i seyrederken, anne rolünde United States of Tara'da harikalar yaratan Toni Collette yer alıyor. Yönetmenliğini, 'Lars and the Real Girl' ile iyi bir iş çıkaran Craig Gillespie'nin yaptığı film, yurt dışındaki eleştirmenlerden iyi not almıştı.

Orijinal filmde ise korku filmlerinin hastası olan Charley'nin, mahalleye yeni taşınan komşusunun vampir olduğunu keşfetmesinden sonra yaşananları eğlenceli bir şekilde anlatıyordu. Holland'ın filmi vampir kültüne absürd, komik öğelerle süslenmiş ters bir bakış atıyordu...

Filmden Kareler

İndirme Linkleri


Korku Gecesi - Fright Night - 2011 Türkçe Dublaj MKV indir

Letitbit Teklink - Turbobit Teklink

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mkv

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)