WarezTurkey » Program indir » Xilisoft Movie Maker 6.6.0

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Xilisoft Movie Maker 6.6.0

Ekleyen: plextor57 - Tarih: 29-08-2012, 03:13

1
Xilisoft Movie Maker 6.6.0


Xilisoft Movie Maker 6.6.0

Xilisoft Movie Maker, vidyo düzenleme programıdır. Xilisoft Movie Maker ile vidyolarınızı kolay ve hızlı bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Bir çok popüler vidyo dosyasını destekler. Sürükle bırak mantığı bu program için de geçerlidir. Bildiğimiz Windows Movie Maker programından daha fazla özellik barındırır.

Yine program sayesinde kolay şekilde slayt gösterileri yapabilirsiniz. Ek olarak vidyolarınıza kolay bir şekilde efektler ekleyebilir ya da tv kanallarında olan logolar gibi siz de vidyolarınıza logolar koyabilir, bunları dilediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. Xilisoft Movie Maker, CPU yani işlemci algılama özelliği sayesinde sisteminizi en iyi şekilde kullanarak hızlı bir şekilde işlemlerinizi yapmanıza olanak sağlar.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 14 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Haziran 2013 09:03

alsmn

  • Üye Grubu: Üye
 
Teşekkürler paylaşım için

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)