WarezTurkey » Program indir » FL Studio Producer Edition v11.0.4 Signature Bundle Full

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

FL Studio Producer Edition v11.0.4 Signature Bundle Full

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 19-11-2013, 02:20

1
FL Studio Producer Edition v11.0.4 Signature Bundle Full

FL Studio Producer Edition v11.0.4 Signature Bundle Full | 300 Mb


FL Studio kendi müziğinizi yapabileceğiniz kullanışlı programlardan biridir. Birkaç dakika içinde kendi loop efektlerinizi MP3, Wav veya midi olarak yapabilirsiniz. Amatör yada profesyonel DJ olmanız hiç farketmez müzikle ilgileniyorsanız mutlaka denemeniz gereken programlardan biri.

FL Studio, tamamen ayarlanabilir, kalıp desteği veren iş akışı merkezli ve nota dizicisine sahip bir yazılımdır. Yazılım, içeriğinde MIDI destekli altyapı; birçok düzenleme, miksaj ve ses kayıt birimleri barındıran, gelişmiş bir yazılımdır. Bitirilen her türlü şarkının veya klibin WAV, MP3 ve Ogg Vorbis formatlarına dönüşümüne izin verildiği gibi, yazılımın patentli .flp formatı da mevcuttur.

İçeriğinde barındırdığı özgün birimleriyle yazılım, bu birimlere karşılık sahip olduğu uygun fiyatı sayesinde birçok çevre tarafından desteklenmektedir. Film müziği özelliği de yazılımın bir video oynatıcısı eklentisiyle elde edilebilmektedir. Ancak bu özelliğin bir geleneksel nota hizmeti yoktur.

FL Studio, Borland Delphi programlama dilinde yazılmıştır. Bu nedenle Linux veya Mac OS X işletim sistemi girişlerine uygunluk konusunda bir plan yoktur. Eylül 2008 itibariyle Image-Line, kendi internet sitesinde yazılımın artık Intel tabanlı Apple donanımlarda Boot Camp adlı yazılım sayesinde kullanılabileceğini duyurmuştur.

Yazılım ayrıca birçok dijital müzik sanatçısının başlangıç yazılımı olarak bilinmektedir.

FL Studio kullanıcı arabirimi beş hareket edebilen pencereye sahiptir. Bunun yanında bir de yazılımın üst kısmında bulunan durağan taşıma bölümü yer almaktadır. Her pencere, sol uçlarındaki taşıma bölümü sayesinde kullanıcının isteği doğrultusunda hareket ettirilebilmektedir. Tüm bu farklı ayarların değişik özel seçenekleri mevcuttur.

Kanal Penceresi (Channel Window)
sayesinde kullanıcıların eklentileri (VST entrümanları, ses dosyaları, örnekler vb.) yerleştirmesine izin verilir. Kanal Penceresi aynı zamanda ezgi bölümlerini ve vurmalı şablonlarını bir araya getirme görevinde de kullanılmaktadır.

Piyano Tablosu (Piano Roll)
iki ebatlı bir şebeke olup parçaların bestelenmesi için kullanılmaktadır. Dikey olan bölüm ses inceliğini, yatay olanı ise zamanı temsil etmektedir. Bu bölümde ayrıca bir başka şiddet için de bölüm bulunmaktadır.

Çalma Listesi (Playlist)
Ses şablonlarının düzenlenmesi için kullanılmaktadır.


Miksaj (Mixer)
Ses seviyelerini dengelemek, efekt işlemcileri eklemek ve ses kayıtları eklemek için kullanılmaktadır.

Örnek Dizini (Sample Browser)
Ses dosyalarına, eklentilere, örneklere ve FLP formatındaki dosyalara hızlı ulaşımı sağlar. FL Studio, 32 bit dahili kayan noktalı motor kullanarak ses dosyalarının işlenmesine izin vermektedir. Harici WDM veya ASIO sürücüleriyle 192kHz'e kadar destekleme yapabilen yazılımın 10. sürümünde, sınırlı çok yivli ve çok çekirdekli destek mevcuttur.

Miksaj arayüzü her türlü kanal ayarını değiştirmeye izin verir. Bunlardan biri de üst üste şarkıları aynı şarkı üzerinde kaydedebilme özelliğidir. Bunların yanında FL Studio, çeşitli eklenti ve üreteçlerle beraber gelir. Bu içeriklerden çoğu (API) VST, VST2, DX ve ReWire uyumluluğu gösterir.

FL Studio'nun bazı değişik ses çıkışı desteği mevcuttur. Bunlar;
Koro (Chorus)
Sıkıştırma (Compression)
Geciktirme (Delay)
Uçak efekti (Flanger)
İniş çıkış efekti (Phaser)
Yankı (Reverb)
İndirme Linkleri


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
25 May 2014 19:10

Horasan

  • Üye Grubu: Üye
 
FL Studio için program ve ses paketleri de paylasirmisinir?

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)