WarezTurkey » Program indir » AIMP v3.00 Build 981 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

AIMP v3.00 Build 981 Türkçe

Ekleyen: teoMan - Tarih: 18-02-2012, 14:57

0
AIMP v3.00 Build 981 Türkçe

AIMP v3.00 Build 981 | 6.68 Mb


AIMP, kısaca bilgisayarımızda müzik dinleyebileceğimiz popüler yazılımlardan biri. Winamp ile kardeş sanabilirsiniz ancak kardeş değiller. Aimp tamamen ücretsiz olup bilgisayarınıza kurduktan sonra Winamp'ı kaldırmanız muhtemeldir. Birden çok çalma listesi oluşturup listeler arasında gezmek mümkün. Bilgisayarı kasmıyor, yormuyor, şirin mi şirin bir görüntüsü var.

Programın arayüzü gelişmiş olmakla beraber, menüleri kullanışlı; arka planda rahatlıkla çalışabiliyor. Program Rus yapımıdır. Hızlıdır, sistemi yormaz. Program, ayrıca Utilities isimli bir araçla birlikte kuruluyor. Bu araç ile birlikte;

- Ses ve müzik türü dönüştürücüsü
- Ses kayıt seçeneği
- Etiket düzenleyicisi
- Eklenti editörü de kullanımınıza sunuluyor.

Göze çarpan farklı özellikleri:
Programda ilk olarak göze çarpan görünümü ve hızlı olması. Önemli bir diğer özellik ise default ve listen şeklinde, radyo açtığınızda bunu ayrı sekmelerde göstermesi. Bu şekilde istediğiniz zaman radyo, istediğiniz zaman bilgisayarınızdaki müzikleri hızlı bir şekilde açabiliyorsunuz.

Bir de müzikten başka bir müziğe geçtiğinizde kapatılan müziğin sesi yavaş yavaş azalıyor, bu da winamp'ta varsayılan olarak gelmeyen başka bir özellik.

Müzik dinlerken küçültme simgesine basıldığında, sağ alt köşede küçük bir simge çıkıyor. Ayrıca sağ alt köşedeki bu simgenin üzerine gelindiğinde de çalan müziklerin isimleri çıkıyor.

Bu program sadece müzik dinleme değil, çeşitli uzantıları (WAV, OGG, MP3, WMA) birbirlerine dönüştürebilme özelliğine de sahip (Winamp'ın sadece PRO sürümünde bu özellik tam anlamıyla düzgün çalışabiliyordu). Aynı zamanda Ses CD'lerini de bu uzantılara dönüştürebiliyor.

Ayrıca Winamp çalma listesini ortak kullanabiliyor veya çalma listesini Winampın tanıyacağı gibi PLS yapabiliyor.

Ayarlarından (ctrl+p), simge değiştirebilme özelliği, MP1, MP2, MP3, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX açabilme.

Program Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde destek vermektedir, kurulumda ingilizce dilini seçerek next diyoruz sonraki ekranlarda Türkçe ve bir çok dil karşımıza çıkıyor bu ekranda istediğiniz dilleri yükleyebilir ya da yüklemeyebilirsiniz.

AIMP 3'ün yeni özellikleri:
- Karışık çalma özelliği geliştirildi
- Program kütüphaneleri güncellendi ve geliştirildi
- Tema desteği geliştirildi
- Çalma listesi açma hızı %25 arttırıldı
- Mp3 Multimedya klavye tuşları desteği eklendi
- Şarkılarda .5 saniyeden fazla sessiz kısımları atlama özelliği eklendi
- Parçaları sürükleyerek yeni bir çalma listesi sekmesi oluşturma özelliği eklendi
- Çalma listesini alarm sesi olarak kullanma özelliği eklendi
- AIMP 2 temalarını destekleme özelliği eklendi
- Windows Explorer içerik menüsü desteği eklendi

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)