WarezTurkey » Antivirus » Spyware Terminator 2012 v3.0.0.54

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Spyware Terminator 2012 v3.0.0.54

Ekleyen: teoMan - Tarih: 10-02-2012, 03:31

0
Spyware Terminator 2012 v3.0.0.54

Spyware Terminator 2012 v3.0.0.54 | 8.86 Mb


Spyware Terminator, gerçek zamanlı casus yazılım korumasına sahip muhteşem bir yazılımdır. Bilgisayarınızı spyware, adware, trojan, keylogger, hijacker ve diğer tehditlerden koruyan Spyware Terminator, gerçek zamanlı güçlü koruması, gelişmiş sistem taraması ve şüpheli dosyaları güvenilir bir şekilde karantinaya alması gibi bir çok özelliğe sahip.

Özellikler:
. 100% Gerçek Zamanlı Koruma: Etkin spyware, adware, trojan, keylogger, hijacker ve diğer tehditleri kaldırma özelliğine sahiptir.
. Güvenilir Karantina: Tarama sırasında şüpheli dosyalar tespit edildiğinde karantinaya alınır. Spyware Terminator bu tip dosyaların çalışarak bilgisayarınıza daha fazla zarar vermesini önler. Siz sürekli şüpheli dosyaları yeniden gözden geçirebilirsiniz.
. Kolay Kullanım: Spyware Terminator, her seviyedeki bilgisayar kullanıcısının casus yazılımları tespit edip eleyebilmesine izin verir. Eğer siz bir programı yanlışlıkla kaldırdıysanız, kolayca geri dönüş yapabilirsiniz.
. Elle Yapılan & Zamanlanmış Tarama: Bilgisayarınızı elle veya zamanlanmış taramaya tabi tutabilirsiniz. Tarama işlemi devam ederken isterseniz arkaplanda diğer işlerinizi yapabilirsiniz.
. Otomatik Güncelleme: Spyware Terminator, internetten son güncellemeleri otomatik olarak indirir. Bu sayede bilgisayarınız için etkili bir koruma sağlar.
İndirme Linkleri


Spyware Terminator 2012 v3.0.0.54

UpLoaded | DepositFiles | Letitbit

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Antivirus > Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)