WarezTurkey » Program indir » Registry Clean Expert v4.90

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Registry Clean Expert v4.90

Ekleyen: teoMan - Tarih: 2-11-2012, 01:30

0
Registry Clean Expert v4.90

Registry Clean Expert v4.90 | 7.77 Mb


Registry Clean Expert, bir kayıt defteri temizleme ve düzenleme yazılımıdır. Windows kayıt defteri zamanla gereksiz verilerle dolabilmektedir. Bu gereksiz veriler sistemin yavaş çalışmasına neden olmakta, sistem hızını düşürmektedir. Ayrıca kayıt defterinde oluşan sorunlar sisteminizin düzgün çalışmasını engellemektedir. Bu yazılım hem bu hataları onarmakta hem de kayıt defterini gereksiz girdilerden arındırmaktadır.

Yazılım kayıt defterinin yedeğini alma özelliğine de sahiptir. Kayıt defterinizde herhangi bir sorun olmayıp, gereksiz veriler bulunmadığında yedeğini almanız daha sonradan başınıza gelebilecek olan sorunların çözümünde önemlidir. Zira bir sorunla karşılaştığınızda almış olduğunuz bu yedeği kullanabilirsiniz.

Sistem açılışında otomatik olarak başlamakta olan uygulamaların düzenlemesini de Registry Clean Expert yazılımı ile yapabilirsiniz. Sistem açılışında başlayan uygulamaların sayısı arttıkça sistemin açılış hızı düşecektir. Bu noktada yapmanız gereken gereksiz olan uygulamaların otomatik başlamasını engellemektir. Bunun için yapmanız gereken tek şey "Startup Organizer" modülünü kullanarak uygulamanın başındaki kutucuktaki işareti kaldırmaktır.

Yazılımın bir önemli özelliği ise tarayıcınızın açılış sayfasını işgal etmiş olan zararlı araçları engelleyebilmesidir. Kısaca BHO olarak tanımlanan bu araçlar başlangıç sayfanızı değiştirmekte ve sizin değişiklik yapmanıza da izin vermemektedir. Yazılımın içerisindeki İE BHO Organizer modülü ile mevcut BHO aracının güvenlik derecesine bakabilir, güvenli olmayanları engelleyebilirsiniz.

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Versiyon yenilenmiştir..

İndirme Linkleri


Registry Clean Expert v4.90

UpLoaded | Letitbit | FreakShare | Turbobit

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > İşletim Sistemleri

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)