WarezTurkey » Program indir » Picasa v3.9.1.135.81

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Picasa v3.9.1.135.81

Ekleyen: teoMan - Tarih: 5-01-2012, 04:21

0
Picasa v3.9.1.135.81

Picasa v3.9.1.135.81 | 14.21 Mb


Picasa, Google tarafından sunulan ve fotoğraflarınızın mükemmel görünmesini sağlayan ücretsiz fotoğraf düzenleme yazılımıdır. En güzel fotoğraflarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak artık bir düğmeye basmak kadar kolay! Picasa, doğrudan Google+'da paylaşım yapmanıza izin verir ve çok daha zengin düzenleme araçlarına da erişim olanağı sunar.

Picasa, fotoğraflarınızı tarayıcınızı açmaya gerek kalmadan organize etmeyi daha kolay hale getirir. Fotoğrafınıza Picnik'in üstün fotoğraf düzenleme özelliklerini uygulayıp Picasa'ya kaydedin. Ardından portre fotoğraflarınızdan bir Yüz Filmi yapın. Geliştirilmiş bir özellikler paneli ve koleksiyonunuzdaki tüm fotoğrafları bir seferde yüklemenizi sağlayacak yeni Toplu yükleme özelliği de bulunuyor.


Yüz Filmi: Bir doğum günü partisi veya düğün için slayt gösterisi hazırlama işi size düşmüş olabilir. Üstelik bu iş için yalnızca iki gününüz vardır ve elinizde grup fotoğraflarından başka bir şey yoktur. Paniğe gerek yok. Yüz Filmi özelliği sayesinde kısa sürede o özel kişiyi gösteren, o özel kişinin odağında olduğu bir slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz. Hem de geçişler, müzik ve resim yazılarıyla birlikte.

[media=https://www.youtube.com/watch?v=fLQtssJDMMc]




Toplu Yükleme: Fotoğraflarınızı yönetin ve organize edin. Yükleme özelliğini geliştirdik. Artık Picasa Web Albümleri'ne aynı anda birden fazla albüm yükleyebilirsiniz. Ayrıca albümleri kaldırabilir, yükleme boyutunu, görünürlüğü veya Picasa Web Albümleri'ne yüklenmiş olan fotoğrafların senkronizasyon durumunu değiştirebilirsiniz.



Picnik'te Düzenleme: Temel Efektler sekmesinden Picnik'te Düzenle'yi seçerek fotoğrafınıza biraz Picnik sihri ekleyin. Picnik, fotoğraflarınızı doğrudan tarayıcınızdan kolayca düzenlemenizi, paylaşmanızı ve Picasa Web Albümleri'ne geri kaydetmenizi sağlayan güçlü ve kullanımı kolay bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.



Özellikler paneli: Picasa artık EXIF verilerinin yanında XMP desteği de sunuyor. Artık Özellikler panelinde yerler ve etiketlerin yanında resim verileri de yer alıyor. Fotoğrafı çekerken hangi ayarları kullandığınızı ayrıntılı olarak görmek için bu bilgileri kullanın.


Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın..
İndirme Linkleri


Picasa v3.9.1.135.81

FileServe | UpLoaded | FileSonic

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > Grafik Dizayn

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)