WarezTurkey » Dizi » Kavak Yelleri 56. Bölüm (online izle)

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Kavak Yelleri 56. Bölüm (online izle)

Ekleyen: teoMan - Tarih: 11-09-2008, 06:09

0


56. Bölüm

“Kavak Yelleri’ne özlem bitiyor...

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegec ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”, gectiğimiz sezon kaldığı yerden ekrana dönüyor. Büyük kücük herkesin beğeniyle izlediği “Kavak Yelleri” yeni sezonda, yeni bölümleriyle cumartesi akşamları ekranda olacak.

Bu sene de “Kavak Yelleri”nin genc ruhlarında fırtınalar esmeye devam ediyor. Gecen yıl hayatlarındaki en önemli sınavı verdikleri düşünen kahramanlarımız esas bu yıl ağır sınavlardan geciyorlar. Ama bu defakiler dostluğun, aşkın ve düşlerin sınanacağı sınavlar olacak.

Efe en sonunda kendine itiraf edebildiği Aslı’ya olan aşkını, tüm engellere rağmen ilan edebilecek mi? Deniz eski güzel günlerin hayaliyle döndüğü arkadaşlarının yanında aradıklarını bulacak mı? Dostluk ve arkadaşlığın, aklının ve yüreğinin sesi arasında kalan Aslı ne karar verecek? Mine’nin babasıyla yıllar sonra ilk defa yakaladığı mutluluk devam edecek mi?

Kavak Yelleri sert esiyor. Sarsılmayan, yere düşmeyen kimse kalmayacak bu yıl. Dört kafadar her şeye rağmen tekrar ayağa kalkmaya calışacak. Acaba hepsi başarabilecek mi?

-=Parca 1=-



-=Parca 2=-


-=Parca 3=-


-=Parca 4=-


-=Parca 5=-
Etiketler: Kavak Yelleri

Kategori: Dizi

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)