WarezTurkey » Program indir » Ashampoo Photo Commander v9.4.1

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Ashampoo Photo Commander v9.4.1

Ekleyen: teoMan - Tarih: 3-12-2011, 04:41

0
Ashampoo Photo Commander v9.4.1

Ashampoo Photo Commander v9.4.1 | 128.41 Mb


Ashampoo Photo Commander, bir resim işleme ve düzenleme yazılımıdır. Resim dosyaları üzerinde döndürme, çevirme, grileştirme, yeniden boyutlandırma, kırmızı göz giderme, metin ekleme, dikdörtgensel alan seçme, ok çizme, işaretleme ve daha bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yazılım yalnızca resim dosyalarını değil, ses, video, kısaca tüm çokluortam dosyalarını açmakta ve oynatabilmektedir.

Resimlerden sunumlar oluşturabilme özelliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçen yazılım, resimlere mükemmmel efektler verebilmekte, ışıklandırma yapıp, renk derinliğini ayarlayabilmektedir. Resimleri e-posta ile gönderebilmekte, baskı alınmasına destek olmakta, bir resme eş veya benzer olan resimlerin bulunmasını sağlamakta, CD'ye yazdırma desteği vermektedir.

Yazılımda dahili bir ekran yakalama aracı da mavcuttur. Yazılımın tema desteği de bulunmaktadır. Tüm Ashampoo yazılımlarında olduğu gibi kullanımı çok kolaydır. Kurulum sırasında yazılımı hangi dosya türleri ile ilişkilendireceğiniz sorulmaktadır, burada sadece resim dosyalarıyla ilişkilendirme yapabileceğiniz gibi, ses ve video dosyalarıyla da ilişkilendirme yaparak tüm çoklu ortam dosyalarınızı Ashampoo Photo Commander ile açabilirsiniz.

Yazılımla animasyonlar, TIF ve DCX biçimlerinde çoklu sayfalar, sunumlar ve çalma listeleri de oluşturabilirsiniz. Resim gösterim özellikleri oldukça çeşitli olduğundan ne tarz görüntülemeye alıştıysanız o türü seçebilirsiniz.

Kategori: Program indir > Grafik Dizayn

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)