WarezTurkey » Program indir » Xilisoft Video Converter Ultimate v6.8.0 Build 1101

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Xilisoft Video Converter Ultimate v6.8.0 Build 1101

Ekleyen: teoMan - Tarih: 3-11-2011, 04:39

0
Xilisoft Video Converter Ultimate v6.8.0 Build 1101

Xilisoft Video Converter Ultimate v6.8.0 Build 1101 | 34 Mb


Xilisoft Video Converter Ultimate, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüşümler yapabilen bir video dönüşüm aracıdır.
Programı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise dönüşüm yaparken çevirilecek ve çevrimi yapılacak dosyanın formatının farketmemesi. Her türlü dosya formatı arasında rahatça dönüşüm yapabilir. Program yüksek kalitede vidyo çeviri özelliğinin yanı sıra, ses dosyalarını da aynı kalite ve mükemmellikte çevirmektedir. Bu sayede bilgisayarınızdaki istediğiniz vidyo ve ses dosyalarını da bu program sayesinde dönüştürerek uyumlu taşınabilir aygıtlarınıza (mobil telefon, Ipod vs.) gönderebilir ve izleyebilirsiniz. Program ile birden fazla çoklu olarak vidyo format dönüşümleri yapabilir ve her birini ayrı formatlara ayarlayabilirsiniz.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)