WarezTurkey » Antivirus » Trojan Remover v6.7.2 Build 2541

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Trojan Remover v6.7.2 Build 2541

Ekleyen: teoMan - Tarih: 1-09-2008, 23:04

0


Trojan Remover bir truva atı algılama ve temizleme yazılımıdır. Truva atları bilgisayar korsanları tarafından yazılmış olan zararlı kodlardır. Bilgisayar korsanlarının temel amacı sisteminizin denetimini elinizden alıp kendi denetimine gecirmektir. İnternet üzerinden indirmiş olduğunuz her türlü dosyanın icerisine konabilecek olan bu zararlılar aynı zamanda bir resmin arkasına dahi gizlenmiş bicimde durabilir. İndirmiş olduğunuz dosyayı actığınız zaman etkin hale gelerek sisteminizin donanımlarını bile kendi eline gecirebilecek olan truva atları sisteminize büyük hasar verebilir. Klavyenizin, farenizin kendiliğinden işlemler yapmasına neden olabilirler, hatta sürücülerinizin acılıp kapanmasına dahi yol acarlar.

Trojan Remover yazılımı truva atlarının sisteminize verebileceği zararın önüne gecme ve sisteminizden bu zararlıları silme işlevini gercekleştirmektedir. 21800 üzerinde truva atı ve internet solucanını algılama kapasitesine sahip olan bu yazılım sisteminizi en ince ayrıntısına kadar tarayabilmektedir. Bu taramayı da oldukca kısa sürede gercekleştirebilmektedir. Sistem kaynaklarını oldukca az kullanan yazılım güncellenebilme özelliği ile yeni cıkan zararlılara karşı da hazır durumda bulunmaktadır. Sistem üzerinde etkin olarak calışmakta olan kötü niyetli yazılımları da tespit edebilme özelliğine sahip olan yazılım, sistem acılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaları da denetlemektedir.

Gercekleştirdiği her işlemi günlük dosyalarına kaydeden Trojan Remover, bir de kötü niyetli yazılımlar hakkında bilgi alabileceğiniz veritabanına sahiptir. Bu veritabanına girerek ister listeden secim yapıp, isterseniz de adını bildiğiniz zararlıyı aratarak bilgi alabilirsiniz. Kullanışlı arayüzü sayesinde kullanımı oldukca kolay olan yazılımın günlük dosyalarından cıktı alabilme, İnternet Explorer başlangıc sayfasını sıfırlama gibi ek özelliklere de sahiptir.

Anasayfa: http://www.simplysup.com

Boyut: 7.01 Mb

Trojan.Remover.6.7.2.Build.2541 - Serial eklenmiştir

downloadDownload Rapidshare

Şifre: www.warezturkey.net

Etiketler: Trojan Remover

Kategori: Antivirus

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)