WarezTurkey » Program indir » ICQ v6.0 Build 7013 + BannerRemover

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

ICQ v6.0 Build 7013 + BannerRemover

Ekleyen: teoMan - Tarih: 29-08-2008, 06:45

0

alt

Güvenilir chat programı ICQ yepyeni versiyonu ICQ 6 ile tekrar gündemde. Yepyeni arayüzü ve yeni özellikleri ile tekrar kendini kanıtlayan mesajlaşma programı görsel olarak kendini gercekten yepyeni bir duruma getirmiş. Konuşma pencerelerinde sekme özelliği, Quick IM gibi hızlı mesaj gönderme konusunda gercekten yepyeni özellikler ile donatılmış bu son versiyonda artık konuşmalarınızın gecmişini de daha rahat arşivliyeceksiniz.

ICQ 6 kullanıcılara yepyeni bir haberleşme deneyimi yaşatıyor ve tüm diğer haberleşme platformlarına göre kullanıcılara hızlı ve basit bir etkileşim yaratıyor. ICQ 6 icinde günümüzde kullanılan tüm dijital ve mobil haberleşme araclarını barındırıyor ve bütün bu aracları tek bir mesajlaşma penceresinde görebiliyorsunuz. ICQ 6 gercekten yepyeni bir arayüz ve tamamen tekrar dizayn edilmiş yapısıyla taze görüntüsü ve havasıyla sizlere cok güzel bir chat deneyimi yaşatacak.

Özellikler:
* Hızlı Anlık Mesajlaşma: Kullanıcılara mesaj penceresi acmadan arkadaşlarına hızlı bir şekilde mesaj gönderebilecekleri yeni hızlı anlık mesajlaşma özelliği.
* Gelen mesajlar arasında basit gezinme ve kolay ulaşım.
* Sekmeli konuşmalar: Bütün aktif konuşmalarınızı artık tek bir pencere altında sekmeler halinde yönetebileceksiniz.
* Gecmiş: Mesaj, dosyalar ve aramalar gecmişi üzerinde yeni ve gelişmiş arama seceneği.
* Arama yetenekleri: Arkadaşlar, ICQ ve web üzerinde gelişmiş ve kullanımı kolay arama.

Yepyeni özelliklerin yanında, özellikle eğlence konusundada yeniliklere sahip ICQ 6, kullanışlı entegre arama ve chat saklama gibi yenilikleriyle de dikkat cekiyor. ICQ artık kullanıcılar icin nickname fonksiyonuna da sahip. Kayıt olduktan sonra artık ICQ numaranız yanında bir nickname (rumuz) sahibide olabiliyorsunuz.

Yeni "Quick IM" Hızlı Mesajlaşma özelliği ile ana arayüzden kısa mesajlar gönderebiliceksiniz.

Anasayfa: http://www.icq.com

Boyut: 14.14 Mb

downloadDownload Rapidshare

Password: www.warezturkey.net

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)