WarezTurkey » Program indir » StudioLine Web v3.70.37.0

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

StudioLine Web v3.70.37.0

Ekleyen: teoMan - Tarih: 3-08-2011, 01:54

0
StudioLine Web v3.70.37.0

StudioLine Web v3.70.37.0 | 102 Mb


StudioLine Web, web tasarımı için gerekli tüm araçları içerir ve profesyonel web sitelerinin tek bir arayüzden yönetimini ve güncelleştirilebilmesini sağlar. İçerdiği araçlar ise; arayüz editörü, sayfa editörü, resim arşivi, resim düzenleme, grafik ve yazı efektleri, resim galerileri, dosya transferi ve site yönetimi. Studio Line Web ile resimlerinizi düzenleyebilir, özel efektler verebilir ve sitenize uyarlayabilirsiniz. Program Windows 2000 / XP / Vista / 7 işletim sistemleri ile uyumlu olarak çalışmaktadır.

Özellikler:
Page Editor: Web sayfanızın yazı ve resimlerini düzenlemenizi sağlayan Page Editor, kolay kullanımıyla kusursuz bir sayfa tasarlamınızı sağlar. Otomatik efektler, otomatik hizalama ve sürükle-bırak özelliği her düzey kullanıcının rahatlıkla programı kullanabilmesi için düzenlenmiştir.

Layout Editor: Web sayanızdaki efektler, footer gibi düzenlemeler için kullanılan Layout Editor, tüm düzenlemelerinizi saklar.

Graphics Effects: Grafik efektleri özeliğiyle program hazır efektlerden yararlanarak fotoğrafları düzenlemenize yardımcı olur.

Web Galleries: Programın içerisinde yer alan StudioLine Photo ile yarattığınız fotoğraf galerilerini StudioLine Web'e direk aktararak web galerilerinizi hazırlayabilirsiniz.

Publishing Management: Program hazırladığınız web sayfalarını yayına hazırlar veya daha sonra yayınlamanız için saklar.

Kategori: Program indir > WebMaster Programları

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)