WarezTurkey » Program indir » FairStars Audio Converter Pro v1.47

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

FairStars Audio Converter Pro v1.47

Ekleyen: teoMan - Tarih: 7-07-2011, 07:48

0
FairStars Audio Converter Pro v1.47

FairStars Audio Converter Pro v1.47 | 12.37 Mb


FairStars Audio Converter, bir ses biçimi dönüştürme yazılımıdır. Yazılım neredeyse tüm popüler ses dosyaları arasında dönüştürme işlemi yapabilmektedir. Disk üzerindeki farklı alanlardan istediğiniz biçimdeki ses dosyasını seçerek toplu biçimde dönüştürme işlemi yapabileceğiniz bu yazılım bir de dahili oynatıcıya sahiptir. Bu dahili oynatıcı ile bir başka yazılıma gereksinim duymadan ses dosyalarınızı dinleyebilirsiniz.

FairStars Audio Converter sahip olduğu teknoloji ile yüksek hızda dönüştürme işlemleri yapabilmektedir. Dönüştürme yapacağı ses dosyalarını kaynağından alıp herhangi bir geçici dizin kullanmamaktadır. Bu da yazılımın çok hızlı işlem yapabilmesini sağlamaktadır. Yazılım dönüştürdüğü dosyaların ses şiddetlerini de kendiliğinden ayarlayabilmekte, ses şiddetlerini eşit biçime getirebilmektedir.

Dosyalar ile ilgili tüm bilgilerin bulunduğu ID3 etiketleri üzerinde düzenleme yapabilen yazılım, bir dosyadan başka bir dosyaya etiket aktarımı da yapabilmektedir. Yazılım ayrıca sürükle-bırak desteğine, güzel bir arayüze, kolay kullanılabilir bir yapıya ve çok küçük bir dosya boyutuna sahiptir.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)