WarezTurkey » Program indir » Yamicsoft Vista Manager v4.1.2

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Yamicsoft Vista Manager v4.1.2

Ekleyen: teoMan - Tarih: 4-07-2011, 06:12

0
Yamicsoft Vista Manager v4.1.2

Yamicsoft Vista Manager v4.1.2 | 12.5 Mb


Yamicsoft Vista Manager, Windows Vista işletim sistemi için hazırlanmış sistem optimizasyon yazılımıdır. Bu yazılımla Vista işletim sisteminizi optimize ederek sistem performansını yükseltebilir, internet ayarlarınızı optimize ederek internette daha hızlı gezinebilirsiniz.

Vista Manager'ın özellikleri ve sisteminize sağladığı avantajlar:
Bilgilendirme: Detaylı sistem ve donanım bilgilerinizi, çalışan bütün program bilgilerini size sunar ve tek tıklamayla genel sistem temizliğini yapabilir.
Optimizasyon: Sisteminizi windows açılış ve kapanış hızlarını arttıracak şekilde ayarlar ve donanımınızı da sistem hızını ve performansını arttıracak şekilde optimize eder.
Temizleyici: Hard diskinizde yer kaplayan gereksiz dosyaları görüntüler ve silmenizi sağlar. Duplicate Files Finder; aynı büyüklük, isim ve düzenleme tarihine göre dosyaları bilgisayarınızda tarar. Registry Cleaner; kayıtlarınızı kontrol eder ve hatalı kayıt defteri girdilerini düzeltir, gereksiz kayıtları otomatik olarak siler. Registry Defrag; uygulama ve kayıt erişim zamanlarınızı azaltmak için kayıtlarınızı indeksler ve düzenler.
Düzenleme: Windows başlangıcında nelerin çalışacağını kontrol edebilir, Vista boot menüyü düzenleyebilir, fare sağ tıklama özelliklerini değiştirebilir, masaüstünüzü, menülerinizi, araç çubuklarınızı düzenleyebilir ve otomatik olarak duvar kağıdını değiştirebilir.
Güvenlik: Sistem güncelleme ve hata raporları bildirimlerini pasif edebilir, bilgisayarınızda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları belirleyebilir, sistem dosyalarının yerini değiştirebilir. Privacy Protector; dosya ve klasörlerinizi şifreleyebilir ve tek seferde çok sayıda şifre yaratabilir.
Network: İnternet ayarlarını düzenleyerek, mevcut bağlantınızdan en yüksek hızda faydalanmanızı sağlar. Internet Explorer ayarlarınızı yapılandırır.
İndirme Linkleri


Yamicsoft Vista Manager v4.1.2

FileServe | UpLoaded | UploadStation | FreakShare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > İşletim Sistemleri

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)