WarezTurkey » Antivirus » Outpost Firewall Pro v7.5 Build 3709.574.1667 RC2

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Outpost Firewall Pro v7.5 Build 3709.574.1667 RC2

Ekleyen: teoMan - Tarih: 7-06-2011, 05:54

2
Outpost Firewall Pro v7.5 Build 3709.574.1667 RC2

Outpost Firewall Pro v7.5 Build 3709.574.1667 RC2 | 72.27 Mb


Bir çok özelliğe sahip bu firewall (güvenlik duvarı) programı isteğe bağlı olarak ziyaret ettiğiniz sitelerde veya aldığınız e-postalardaki zararlı scriptleri, reklam pencerelerini, vb. size zarar veren şeyleri engelleyebiliyor.

Size yapılan saldırıyı algılayıp saldırıyı yapan bilgisayarı 15 dakikalığına sizden uzaklaştırabiliyor. İsteğe bağlı olarak bu süre artabiliyor. Programın Hassaslık ayarları sayesinde en küçük ping'leri ve port taramalarını bile algılayıp, yapanların size ip'sini veriyor. İnternete ulaşmak isteyen her türlü programın adını ve bağlanmak istediği adresi size iletiyor. İsteğinize bağlı olarak o programın internete bağlanmasını engelleyebiliyorsunuz. İnternet bağlantısına izin verdiğiniz programlardan birinin kodları değişirse size uyarı veriyor ve bir daha soruyor: "İnternet bağlantısını vereyim mi?".

Outpost Firewall, dünyanın en ünlü güvenlik yazılımları arasındadır ve bilgisayarınızı e-postadaki zararlı betiklerden (script), reklam pencerelerinden, internet solucanlarından, casus yazılımlardan, truva atlarından ve bilgisayarınızı ele geçirmeye çalışan hackerlardan koruyan bir güvenlik duvarıdır. Outpost Firewall güvenlik, denetim, gizlilik ve kolay kullanım olanağı sağlar.

Yazılım hacker saldırılarını algılar ve onları engeller, bilgisayarınızdaki bilgileri korur, web'de güvenli sörf yapmanızı sağlar ve gelen kutunuzdaki internet solucanı etkinliklerini durdurur.

Outpost Firewall, gizlilik modunda hackerlara görünmez. Bunlara ek olarak açılır pencereleri (pop-up) ve reklamları engelleyerek sayfa açılışını hızlandırır ve daha zevkli sörf ortamı sunar. Kullanıcı yararı için Outpost güncellemeleri yeni tehditlere karşı korumayı garanti eder.

Internet tehditlerle doludur: Internet solucanları, casus yazılımlar, truva atları, hijacker'lar ve diğerleri. Bunların hepsi sistem hatalarına, düşük sistem performansına ve diğer tehditlere açık kapı bırakan bir sistemin oluşmasına neden olur. Outpost Firewall, bütün bunlara engel olacağı gibi internet trafiğinizi izler ve bilgisayarınızdan veri gönderen programları izlemenizi sağlar.

Kategori: Antivirus > Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 2 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
10 Haziran 2012 15:13

ilt-gzt

  • Üye Grubu: Üye
 
Kullanan var mı nasıl bir yazılım?

<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
20 Haziran 2011 02:05

s.hancer

  • Üye Grubu: Üye
 
teşşekür ederim

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)