WarezTurkey » Program indir » Beepa Fraps v3.3.0

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Beepa Fraps v3.3.0

Ekleyen: teoMan - Tarih: 2-03-2011, 03:21

2
Beepa Fraps v3.3.0

Beepa Fraps v3.3.0 | 7.97 Mb


Beepa Fraps, gerçek zamanlı vidyo yakalama ve sistem kıyaslama amacıyla yazılmış, kullanımı kolay bir yazılımdır. DirectX veya OpenGL teknolojisi kullanan tüm oyunlar için kullanılabilecek olan evrensel bir Windows uygulaması olan Fraps ile şu üç işlevi gercekleştirebilirsiniz: Sistem Kıyaslama, Anlık Ekran Yakalama, Gerçek Zamanlı Vidyo Yakalama.

Sistem Kıyaslama
Kısaltması fps olan ve saniye başına düşen kare sayısının oranını bildirmekte olan bir özellik ile oynanan oyunlarda fps ölçümü yapılarak sisteminizin durumunu görebilir ve diğer sistemlerle karşılaştırabilirsiniz. Sistem performansı arttıkça fps oranı da artacağından özellikle hız aşırtma (overclock) işlemleri ile uğraşan kullanıcıların oldukca işine yarayacak bir yazılımdır. Oyun içerisinde F12 ve F11 (kendiniz de kısayol atayabilirsiniz) kısayollarını kullanarak ölçüm yapabilirsiniz.

Anlık Ekran Yakalama
Oynadığınız oyunda anlık ekran görünütüsünü Fraps yazılımında bir klavye kısayolu atayarak alabilirsiniz. Varsayılan olarak F10 ile görüntü alabilmenizi sağlayan yazılımla isterseniz belirlemiş olduğunuz aralıklarla otomatik olarak da ekran görüntüsünü yakalama imkanınız bulunmaktadır. Yazılım ile BMP, JPG ve PNG biçimlerinde kayıt yapabilirsiniz. Klavye kısayolunu kullanarak yakalamış olduğunuz ekran görüntüsünü bir resim işleme yazılımına (örneğin; paint) yapıştırıp kaydetmeniz gerekmektedir.

Gerçek Zamanlı Vidyo Yakalama
En sevdiğiniz oyunlarınızı oynarken bunların bir bölümünü kaydetme gereksinimi duyduğunuzda Fraps yazılımını kullanabilirsiniz. 1152x864 çözünürlükte ve saniye başına 100 kare oranı kalitesinde mükemmel kayıtlar yapma imkanı sunan araç ile isterseniz sesleri de kaydedebilirsiniz. Ayrıca fare imlecinin görünmesini istemiyorsanız "No cursor" seceneğini işaretleyebilirsiniz. Varsayılan olarak F9 klavye kısayolu ile oyun içerisinde istediğiniz zamanda kayıt yapmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz kendiniz de bir klavye kısayolu atayabilirsiniz.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 2 045 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
2 Mart 2011 19:00

traineryum

  • Üye Grubu: Üye
 
Alıntı: mustafax_001
her hafta yeni bi sürüm


Aynen öle bir durum var ama ne yapacaz olmazsa olmaz heralde her ekran kartı için yeni sürüm mü çıkarıyor ne değişiklikler ekleniyorsa artık. :)

<
  • 15 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
2 Mart 2011 10:59

mustafax_001

  • Üye Grubu: Üye
 
Bu frapsında hızına yetişilmiyor her hafta yeni bi sürüm ama çok işe yarayan bi program herkese tavsiye ederim

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)