WarezTurkey » Program indir » Wise PC Engineer 6.33 Build 209

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Wise PC Engineer 6.33 Build 209

Ekleyen: plextor57 - Tarih: 28-02-2011, 18:09

0
Wise PC Engineer 6.33 Build 209


Wise PC Engineer 6.33 Build 209


Wise PC Engineer, PC'nizde farklı görevler icra etmek için en önemli sistem araç içeriklerini bünyesinde barındırır. PC'nizde sayısız sistem araç programları kullanmak sisteminizi yorar, performans kaybına sebebiyet verir. Wise PC Engineer kolay arayüz ve kullanım kolaylığı sağlar. Bir çok otorite tarafından tam not alan Wise PC Engineer, sisteminizi çok yönlü ele alarak ustalıkla çözüme kavuşturur.

Wise PC Engineer ile ne yapabilirim?

Windows Kayıt Defteri Temizleyicisi, Windows Kayıt Defteri Yedekleme ve Birleştirme, Başlangıç ve Görev Yöneticisi, Dosya Kurtarma, Disk Birleştirme, Disk Temizleme, Dosya/Klasör/Sürücü Bakımı, Bellek (RAM) Optimizasyonu, Windows'u Kapat (Windows Auto Shutdown), Dosya/Klasör Gizleme, Şifreleme (Uygulama, dosya vs.) ve 1-Click Tune-up (Tüm işlemleri tek tık (klik) ile yapabilen) modüleriteleri ile kişisel uygulamalarınız da sizlere yardımcı olacaktır!



Windows 7 (32/64 bits), Vista (32-bit/64-bit), XP, 2008 server, 2003 ve 2000 ile uyumlu çalışır.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)