WarezTurkey » Program indir » Wondershare Time Freeze v 2.0.3.0

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Wondershare Time Freeze v 2.0.3.0

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 17-12-2010, 13:22

0
Wondershare Time Freeze v 2.0.3.0

Wondershare Time Freeze v 2.0.3.0 | 7.46 Mb


Deep freeze benzeri bir programdır, deep freeze programından farklı olarak bilgisayarınızı virüs,trojan,spy ve benzeri zararlı kodlara,dosyalara karşı korur.Bu ve benzeri programları sisteminize kurup aktif ettiğiniz zaman bilgisayarınızda her ne işlem yaparsanız yapın bilgisayarı restart ettiğiniz zaman sistem korumaya aldığınız ilk andaki haline döner.

Şöyleki program size bir hafıza sunar ve yapılan tüm işlemler bu hafızada yapılır restart işlemi yapılıncada hafıza sıfırlanır.Evinizde çoçuğunuz var yada bir internetcafe işletiyorsanız Wondershare Time Freeze ile bilgisayarınızı bu şekilde kullanabilir, çocuklar dosyaları sildi, virüs bulaştı gibi dertlerden kurtulabilirsiniz.

Şunu atlamayın, bu yada benzeri programlarda koruma aktif ise her ne işlem yaparsanız yapın bilgisayar restart olunca yapılan işlemde hali ile sıfırlanmış olur, örnek olarak d adlı diskinizi korumaya aldınız vede koruma aktifken 10 tane divx film indirdiniz ve bilgisayarı restart ettiniz, bilgisayarı açtığınız zaman 10 tane divx filmi yalan olmuş olur :) bunu sakın atlamayın.

Ayrıca programı deaktif etmek için bir şifre oluşturursunuz siz siz olun bu şifreyi unutmayın, yoksa sizin unuttuğunuz şifreyi sizden başka kimse bulamaz :) tabi paranız çok ise ayrı mesele.

Anasayfa : http://www.lk4.info/Wondershare-Time-Freeze.html
Uyumlu Sistemler : Windows 2000/XP/Vista/7 32 ve 64 bit sistemler ile uyumludur
Dil : İngilizce
Serial eklidir
İndirme Linkleri


Wondershare Time Freeze v 2.0.3.0
Hotfile | Fileserve

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)