WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Quantum of Solace - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Quantum of Solace - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Ekleyen: Maverick - Tarih: 26-11-2010, 00:35

0
Quantum of Solace - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Quantum of Solace - 2008 Türkçe Dublaj Mp4 indir
Hotfile - Fileserve Teklink


MDB Puanı:6.8/10
Yapım:2008 ~ ABD, İngiltere
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera
Yönetmen:Marc Forster

Oyuncular: Daniel Craig, Gemma Arterton, Olga Kurylenko, Judi Dench, Mathieu Amalric, Jeffrey Wright, Stana Katic, Birol Tarkan Yıldız, Giancarlo Giannini, Neil Jackson, Tim Pigott-Smith, Alexandra Prusa, Alexandre Krawetz, Brandon Jovanovich, Dale Albright, Daniel Stüssi, Emilia Pountney, Erosi Margiani, Fernando Guillén Cuervo, Jesper Christensen, Karine Babajanyan, Katia Velletaz, Martin Busen, Muhamed Gandura, Sebastien Soules, Shamel El-salhy, Tsedor Gyalzur, Uygar Tamer

Sevdiği kadın Vesper tarafından ihanete uğrayan 007, içinden gelen dürtüye karşı koyarak son görevini kişiselleştirmemeye çalışır. Kararlılıkla doğruyu ortaya çıkarmaya çalışırken Bond ve M , Mr Whiteı sorguya çekerek, Vespera şantaj yapan, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar karmaşık ve tehlikeli bir şebekeyi ortaya çıkarırlar.

Adli bilgiler Mi6 ya ihanet eden bir kişi ve Haitide bir banka hesabı arasında bir ilişkiyi ortaya koyar ve başkasıyla karışan kimliği, Bondun burada kendi kan davası için çalışan güzel fakat alıngan kadın Camille ile tanışmasını sağlar. Camille, Bondu doğruca gizemli bir organizasyonun başındaki nereden geldiği belirsiz iş adamı Dominic Greenee götürür.

Görevi nedeniyle Avusturya, İtalya ve Güney Amerikaya giden Bond, Greenein dünyanın en önemli doğal kaynaklarından birinin tüm kontrolünü ele geçirmek için sürgündeki General Medrano ile anlaşma yaptığını öne sürerek komplo düzenlediğini ortaya çıkarır. Greene, organizasyondaki ortaklarını, CIA ve İngiliz hükümetindeki güçlü kontaklarını kullanarak, Generale görünürde verimsiz olan bir bölgeyi almak karşılığında Latin Amerikadaki rejimi yıkacağına ve kontrolü ona vereceğine dair söz verir.

İhanet ve yalan ortamında Bond gerçeği ortaya çıkarmak için eski dostları ile güçlerini birleştirir. 007, Vesperın ihanetinden sorumlu olan kişiyi bulmaya yaklaştıkça Greenenin tehditkar planını ortaya çıkarmak ve organizasyonunu durdurmak için, CIAin, teröristlerin ve hatta Min bir adım önünde olmak zorundadır.

Filmden Kareler

İndirme Linkleri


Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)