WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Aşka Yolculuk - Leap Year - 2010 Türkçe Dublaj Mp4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Aşka Yolculuk - Leap Year - 2010 Türkçe Dublaj Mp4

Ekleyen: Maverick - Tarih: 17-10-2010, 17:40

0
Aşka Yolculuk - Leap Year - 2010 Türkçe Dublaj Mp4

Aşka Yolculuk - Leap Year - 2010 Türkçe Dublaj Mp4 indir
Hotfile - Fileserve Teklink



Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 26 Mart 2010
Yönetmen : Anand Tucker
Senaryo : Harry Elfont , Deborah Kaplan
Yapım : 2010, ABD / İrlanda

Oyuncular
Amy Adams (Anna) , Matthew Goode (Declan) , Adam Scott (Jeremy) , John Lithgow (Jack) , Noel ODonovan (Seamus)

5. yüzyıldan kalma bir İrlanda efsanesinde erkek arkadaşlarına bir türlü evlilik teklif edemeyen kadınların o çok özel soruyu sormak için özlemle beklediği çok özel bir günden söz edilir. Sevdiğiniz erkeğin resmen nişanlınız olmasını mı istiyorsunuz? Önünüzde sadece 24 saat vardır. O da her dört yılda bir gelir ve 29 Şubatın ta kendisidir. Parmağında o çok özel yüzük olmayan ve kendi kaderini avucunun içine almaya hazır hisseden her kadının yapması gereken tek şey, Artık Yılın çok özel günü olan 29 Şubatın gelmesini beklemektir.
Başrollerinde iki kez Oscar adayı oyuncu Amy Adams (Enchanted, Doubt, Julie & Julia) ile İngiliz aktör Matthew Goodeun (Watchmen, Match Point) oynadığı romantik komedi Leap Yearda sevdiği erkekle evlenmeye kesin kararlı olan ama kaderin cilvesi sonucu başka bir erkekle tanışan genç bir kadının öyküsü anlatılır.
İlişkisinde evlilik teklifi almadan dördüncü yolunu dolduran Anna Brady (Amy Adams), artık bu işi çözmeye kesin kararlıdır. Kadınların erkeklere 29 Şubat tarihinde evlilik teklifi yapmasına izin veren eski bir İrlanda geleneğini keşfeden Anna, Bostondan Dubline giden kardiolog erkek arkadaşı Jeremynin (Adam Scott) izini sürmeye karar verir. 29 Şubat gününde evlilik teklifi yapması fikrini ise serseri ruhlu ama iyiniyetli babası Jack (John Lithgow) gündeme getirmiştir. Babasının dediğine bakılırsa herşey basit ve kolay olacaktır.
Ancak kötü hava koşulları ve şanssızlık İrlandada da yakasını bırakmaz. Hiç beklemediği bir anda kendisini İrlandanın öbür ucunda bulan Anna, başkent Dubline ulaşabilmek için kaygısız ama ters mizaçlı aşçı Declanın (Matthew Goode) yardımına başvurmak zorundadır. İrlandanın ünlü Cennet Adasında sürekli didişme halinde olan Anna ile Declan, çok önemli bir gerçeğin farkına varacaklardır: Çıktığınız yol sizi hiç beklenmeyen yerlere götürebilir.

Filmden Kareler

İndirme Linkleri


Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)